Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aman Yarabbi Bu ne Güzel Gruptur - Babazula


MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Yarabbim bu ne güzel gruptur. Bu ne teatral yetenektir. Bunlar ne güzel şarkılardır. Yarabbim bize böyle bir grup bağışladığın için sana şükürler olsun..

Arkadaşlar mutlaka dinleyin. (Türk grup babazula) Manhattan bar'da dinleme şansım oldu. Orda çıkıyor sanırım daha. Ama bunlar ne dinlenesi gruptur. İlk fırsatta cd 'si alınası listesindeler.[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
yaga'da her perşembe çıkan grup. insanlar eğlenmıyor aahali transa geçiyor resmen. dansöz var, canlı çizim var. tabutta rövaşatayı izleyenler hatırlıcaktr bu grubu. çok başarılı ve ilerde dahada populer olcak bır grup (nolur olmasın) tarzı ise hımm düşünmek lazım işde.. bilmıyorum öle bir tarz var mı acep. : ) oyun havaları desem bişiler eksik kalır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muhteşem bir gruptur. Ziyadesiyle severim. Dinleyin dinlettirin.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...