Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackrose um karagülüm


WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

gelecek doğumgününe kadar olan olan süre bundan öncekinden bu yana geçen süreden daha büyük mutluluklar getirir dilerim ki, ve sanıyorum ki öyle olacak.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 10 Temmuz 2004 14:01 tarihinde demiş ki:
Sene kaçtı bilmem... SNN de UO oynamaya başlamış insanlar... Başlayalı 1 ay geçmiş, ben de katıldım aralarına.. Sürekli insanlara cd gönderen birisi vardı... Şu anda Türkiye'de bu kadar çok uo yu bilen, buna bağlı olarak paticik in bugünlerde buralara gelmiş olmasını sağlayan yegane insan....

Gün geldi, osi de uo oynayacam... Yaş tutmuyor o zamanlar kredi kartı için.. Ararsın, tararsın.. Birden black i hatırlarsın, yardım eder dersin... Affetmez, yardımını esirgemez...

İnşaat konusunda biriyle sohbete girersin... Hemen aklına black in müthiş patlatma resimleri ve hikayeleri gelir.. Ciddi ciddi biriyle konuşurken gülünce, fırçayı yersin :)

6 sene dial up kullanan birisi olarak, blackin kimi zaman dial up bile kullanamadığını hatırlarsın... Sonra, yıllar sonra adsl e kavuşursun.. Sevinirsin... Ama bundan birkaç ay sonra da black adsle kavuşur.. Kendi kavuştuğun zamandan daha fazla sevinirsin..

İyi ki doğdun üstadım, iyi ki varsın...

2 gün önceden şenliklerin başlamasını da, hak ediyorsun :)


Geçen yıl aynen böyle söyleyip başlatmıştık kutlamaları...

Ekleyecek çok da fazla birşey yok..

İyi ki varsın... Tahmin ediyorum bu yıl hayat biraz değişiyor senin için, biraz güzelleşiyor... Belki biraz da zorlaşıyor.. :)Umarım mutlu olursun..

İyi seneler!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herkese teşekkürler, doğum günüm 12 temmuz yani bugün :)

pek görünmememin nedeni de cuma 8'inde düğünüm vardı pek nete giremiyorum, bugün kesin doğum günümü hatırlayan arkadaşlar olmuştur diye bakiyim dedim ;)

tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dogum gunun kutlu olsun blackrose...
yengec olmak da bı baska guzel:)[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hepi pöööörtlek tuuuu yuuu!

:tebrikz:[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...