[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ]
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap
FORUM.PATICIK.COM
[ FORUM ANASAYFA ]  
Sikayet

Bu mesaji sikayet etmek istediginizden emin misiniz?

Bu mesaji neden rapor ettiginizle ilgili bir açiklama girebilirsiniz. Bu islem yöneticilerin mesajin neden sikayet edildigini anlamasini yardimci olacaktir.




Şarap Tutosu
Gönderen Kisi:: Somon

selamlar

yarın sabah şarköy'e gidip 200 kilo kadar şaraplık üzüm alıcam
internette bi on gündür bir sürü kaynak okudum izledim lakin çözemedigim bir kaç soru var, bu soruları yarın üzüm bağına gittigimde orada yapan birisine sormayı düşünüyorum, yine de yapan varsa burada bir sorayım dedim.

*üzümleri ezme işleminden sonra damacanalara koyarken kapağını kapatayım mı açık mı kalsın. bazı tutolarda kapağı kapatmışlar bazılarında tülbent gibi birşeyle örtmüşler sadece.

*bir de kükürt şarap mayası gibi şeylere gerek var mı, gördüğüm kadarı ile satış için yapılanşaraplara veya yerel markalar kükürt ve maya kullanıyor bunun dışında homemade yapanlar bunlara gerek olmadığını söylemiş.

Yarın akşam saatlerinde resimleri adım adım buraya yollarım ne yaptım ne ettim diye, burası da şarap tutosu olur.

[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ]
Iletisim : info [at] paticik.com
Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com
This forum is powered by Phorum