[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / Star Wars: The Old Republic |-- |-- |+ Nedir bu patch 311 sorunsalı ?... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() |
ID
§ 05 Dec 2012, 18:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
F2P oldu sıkıldıkça gireyim dedim, demez olaydım patch sürekli eror veriyor 'unable to retrieve patch data , check your internet connection' Firewall kapalı, windowsun firewallında program izinli, internetimde sıkıntı yok, client fix vs de yaptım düzeltemedim. Forumlara baktım çözüm göremedim. Var mı yaşayıp düzelten bunu ? Beyond magnetic((( | |||
Üye |
ID
§ 05 Dec 2012, 19:49
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Hosts dosyasına : 77.67.21.16 cdn-patch.swtor.com satırını ekle. DNS'lerden dolayı patch serverı bulamıyor client. | |||
Üye
![]() | ||||
Üye |
ID
§ 05 Dec 2012, 21:14
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Log dosyasına baksana. Orda yazar sorunun ne olduğu.Hosts dosyasına yazınca benim düzelmişti. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 05/12/2012 21:16 tarihinde sniper tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 12 Dec 2012, 02:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
f2p olunca hostu kabul etmiyor oyun kabul etmesi için premium almalısın | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 12 Dec 2012, 02:16
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
yok oyun free to login o kadarda değil. give a man a fish and you'll feed him for a day teach a man to google and he'll stop bothering you with stupid questions all the time | |||
Üye
![]() |
ID
§ 13 Dec 2012, 21:28
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Uğraşmıyorum, olmadı bi türlü baştan DL'i de gözüm yemedi açıkcası.. Beyond magnetic((( 1 defa güncellendi. Son güncelleme 13/12/2012 21:29 tarihinde kath tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 01 Jan 2013, 22:21
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ayni sorun bende de olmustu dns bulma kismini otomatige getirdim duzeldi network ayarlarindan. Volkann Lionheart Powertech "The HUN Empire" | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |