[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Zone / Eğlence |-- |-- |+ Stolk, samimi bir Youtube kanalı... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 Jan 2017, 13:08
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
o güldürü paylaşımı değli o yüzden koymadım. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 Jan 2017, 13:19
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bingildak çok iyi ya. adam tetikte bekliyo killer'ın eski topiclerini konuşsalar da hemen paylaşım yapsam diye. iki haftada bir konuşuruz hacı sıkıntı yapma paylaşırsın hemen Mobil oyun haberlerinin tek adresi! www.mobidictum.com | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 16 Jan 2017, 13:20
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
çok iyi olması benim suçum değil senin güzelliğin her seferinde eğleniyorum okurken aısudhasuh .o][__n_n_|SA[.._༼ つ ◕_◕ ༽つ__ >(________|__|_[hype_aboard] _/oo OOOOO oo` ooo ooo ' | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 Jan 2017, 13:20
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
nasıl bir kuyruk acısı varsa artık... bıngıl işte...i, | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 Jan 2017, 13:37
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
topic taşındı gözüküyo bende. nereye taşındı? Mobil oyun haberlerinin tek adresi! www.mobidictum.com | |||
Köylü
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() |
ID
§ 16 Jan 2017, 21:03
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
yorekokun webtekno videosunun altına adamların bir de gelip wall of cringe cevap döşemesi var o efsane "ülkemizin daha önemli sorunlarını eleştir" 'den sonuna gülücüklü SEVİLİYORSUN koymalarına kadar hahah | |||
Üye
![]() |
ID
§ 05 Mar 2017, 13:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bu topicte hiç bu kadar güleceğimi düşünmezdim sdf ne cevherler varmış. | |||
Üye |
ID
§ 04 May 2017, 11:57
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
video: [youtu.be] Bu çok iyiymiş ![]() 1 defa güncellendi. Son güncelleme 04/05/2017 11:58 tarihinde bloodjackal tarafindan yapilmistir. | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 04 May 2017, 21:24
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ahah buna da bayıldım ben [youtu.be] lel 1 defa güncellendi. Son güncelleme 04/05/2017 21:26 tarihinde CthuLhu tarafindan yapilmistir. | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |