[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Zone / Eğlence |-- |-- |+ Tube Thread #1... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 04 Oct 2018, 16:43
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
"zenginliği gürültülü sözlerle övünmek için değil, bir iş başarabilmek için bir fırsat biliyoruz. yoksul olmayı değil fakat bundan kurtulmak için uğraşmamayı ayıp sayarız. devletle ilgilenmeyen kimseyi zararsız değil, yararsız buluruz." Perikles | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 04 Oct 2018, 17:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
^ şunu koymaya gelmiştim, link elimde kaldı. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 04 Oct 2018, 17:45
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
"zenginliği gürültülü sözlerle övünmek için değil, bir iş başarabilmek için bir fırsat biliyoruz. yoksul olmayı değil fakat bundan kurtulmak için uğraşmamayı ayıp sayarız. devletle ilgilenmeyen kimseyi zararsız değil, yararsız buluruz." Perikles 1 defa güncellendi. Son güncelleme 04/10/2018 17:46 tarihinde Feamer tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 07 Oct 2018, 02:23
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
değeri 5 katına çıkmıştır artık Şurada en başından beri var [twitter.com] Praise the Sun 1 defa güncellendi. Son güncelleme 07/10/2018 02:49 tarihinde Lopeth tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 07 Oct 2018, 02:57
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
onu düşünüyordum ben de. shredder takmak tam reklam olsun da değeri artsın hareketi. hatta sonuna kadar bile biçmemiş yarıda bırakmış. gerçekten self destruct niyeti olsa boyayıcı ya da çözücü bi sıvı filan dökmek çok daha mantıklı olurdu. ben böyle bir şey yapacak olsam direkt yakardım hatta. | |||
Genel Yönetici
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 08 Oct 2018, 01:19
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Banks ki işte her zamanki gibi art sellout 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE | |||
Genel Yönetici
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() |
ID
§ 09 Oct 2018, 12:20
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Noone likes how they sound when they hear | |||
Üye
![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 11 Oct 2018, 20:02
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
(._.) ( l: ) ( .-. ) ( :l ) (._.) That's just how I roll. | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |