[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Zone / Eğlence |-- |-- |+ Eglence Bolumu Sıkı Yonetimi... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Alan Yetkilisi
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 27 Sep 2013, 23:24
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Arkadaslar, artik cinsel icerikli, ucundan kiyisindan erotik, gereksiz anlamsiz kufurlu, paylasimlar yapanlar, mesajlar atanlar sorgusuz sualsiz bolum disina alinicaktir. Bilginize sunarim. /obdum | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
Alan Yetkilisi
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() | ||||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 27 Sep 2013, 23:27
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bu benim son attıklarımda bi sıkın yok dimi ![]() 420 defa güncellendi. Son güncelleme 20/04/2017 04:20 tarihinde GONDARCENGIZ tarafindan yapilmistir. | |||
Diablo3 Yazarı
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 27 Sep 2013, 23:29
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
abi patinin yas ortalamasi, cinsiyet ortalamasi belli. Bence cok sıkı yonetim oldu bu ver coskuyu gitsin ya. twitter.com/senelian | |||
Üye
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 27 Sep 2013, 23:32
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
İşyerinde açamıyordum içerikten korktuğumdan ama eve gelince gifler pek bi leziz oluyodu yea | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 27 Sep 2013, 23:32
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
forumumuza faşist dolmuş vurun kardaşlar vurun De ki, biz onu yaş üzümden yarattık | |||
Survivor
![]() ![]() |
ID
§ 27 Sep 2013, 23:34
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
yakışmadı. bu bölümün özelliği girdiğimiz zaman oyş diyebilmemizdi. hiç bi tadı tuzu yok artık. oldugu yerde 4 takla atan maymuna bakıpta gülücek çağı geçmedi mi bu insanlar? | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 27 Sep 2013, 23:35
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Abi asıl insanlar karı resmine bakıp oyş diyecek çağı geçmiş olmalı. Gerçeği bulunmalı el altında. Archmemur | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 27 Sep 2013, 23:36
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Bu insanlar geçti de yönetici geçememiş henüz. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 27 Sep 2013, 23:36
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
sıkı sıkı yönetin ki üşümeyelim arkadaşlar yardım | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 27 Sep 2013, 23:37
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
hayır memeli fotoğrafın neye kime zararı var hatun üyeler mi kıskanıyo gayler mi rahatsız oluyo nedir | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |