[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Tech / Mobil Cihazlar |-- |-- |+ 65 inç televizyon?... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 07 Feb 2018, 16:43
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bir cok sitede soyle bi arastirdim. 65 ve ya 70 inç ekran televizyon almak istiyorum. OLED vs ye giremem ciddi rakamlar onlar. soyle max. 6500-7000₺’ye kadar bakabilirim + hangi marka daha çok tatmin eder? ayrica Vestel hakkinda dusunceniz nedir ? arada ciddi fark var cunku LG ile. Denizin tuzu üzerinizden eksik olmasın. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 07 Feb 2018, 17:00
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
[www.epey.com] Epey.com'dan arat istediğin kriterlere göre, sonra da tek tek beğendiğin modelleri googlelayıp panel yorumlarını oku gavur sitelerinden, aynı markada modelden modele ciddi fark olabiliyor. LG/Samsung/Philips/Sony dörtlüsünden de şaşma bence, vestel mestel hep ucuza dandik panelleri alıp burda rebrandliyorlar, almışken siyahı siyah gösteren bişey al bari. Götüyle inatlaşan donuna sıçar. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 07 Feb 2018, 17:06
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
o fiyata 65" de kaliteden ödün vermen gerekir diye tahmin ediyorum, bi 6-7 ay önce baya bi araştırıp benzer bütçeyle 55" alıp görüntü kalitesine abanmıştım Rabbime sordum Cleveland dedi. Ya sev ya ba daba du!!! | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 07 Feb 2018, 17:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Vestelde çalışıyorum. 65”ler gayet iyi. Panel performansları karşılaştırıldığında aman aman fark çıkmıyor. Sen yine para bayılmak istiyorsan LG al tabi. Vestelin dandik kaldığı kısmı MB tarafı. Görüntü kalitesi gayet iyi. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 07 Feb 2018, 17:14
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
O fiyata 4k 100hz TV bulabilir misin bilmiyorum ama 65 inçte 50hz aşırı rahatsız edici olur. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 07 Feb 2018, 17:21
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
philips 65pus7502 tam 7k civarında. 55i var bende memnunum. tabi şu qledler gibi değil, hayvan gibi fiyat farkı var ama ambilight çok güzel bişi. | |||
Pati
![]() | ||||
Üye |
ID
§ 07 Feb 2018, 17:26
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
o fiyatlara geliyor mu bilmem ama samsung'un MU8000 9000 serileri ve sony'nin X900E ve X850E serileri kesinlikle tatmin eder. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 07 Feb 2018, 20:43
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
vestel beni fiyat olarak cok tatmin ediyor. vestel’in bi modelini gorebildim. ozellikle ps4 pro ve yuksek kalite film icin hangi modeli? 65 ve ya 70 inç Denizin tuzu üzerinizden eksik olmasın. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 08 Feb 2018, 11:53
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Vestel 65UD9400 LED Televizyon [www.akakce.com] Philips 65PUS6262 LED Televizyon [www.akakce.com] Denizin tuzu üzerinizden eksik olmasın. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 08 Feb 2018, 13:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Vestel'i o kadar da kötülemeyin yüksek modellerinde çok güzel panelleri var bence the instant you started smiling was when the new story began | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 08 Feb 2018, 13:09
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
vestel almak cope para atmaktan daha kotu ya | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 08 Feb 2018, 13:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Yok değil önyargı konuşuyor. Üst modelleri cidden çok iyi. Evde misafire karşı karizması havası v.b. düşük dersen ona itiraz edemem. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 08 Feb 2018, 13:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
yemisim misafiri. izletmem ona. ben ps4 pro ve film icin zaten iyi mi su yukarda ki model ? Denizin tuzu üzerinizden eksik olmasın. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 08 Feb 2018, 13:15
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Tecrube ettigimi soyluyorum ben. Kullanmadigim bilmedigim sey hakkinda neden yorum yapayim. Garanti suresince min 6 7 bozulma. Garanti bitiminde cope atilan televizyonlar. | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |