[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Tech / Mobil Cihazlar |-- |-- |+ Android Uygulamaları #2... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 06 May 2018, 14:59
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
böyle promosyonlarda 1 kere indirince sonra uninstall etsek de hep erişimimiz oluyo mu 2 defa güncellendi. Son güncelleme 06/05/2018 14:59 tarihinde sabonis tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 06 May 2018, 15:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
eyv. | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() |
ID
§ 13 Jul 2018, 09:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
"Our research team suspects a cybercrime group operating in Turkey is behind this particular BankBot Anubis campaign. The downloaders themselves can also potentially be a cybercrime service offering distribution via Google Play," Limor Kessem, executive security advisor at IBM Security told ZDNet [www.zdnet.com] | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 25 Aug 2018, 23:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
uygulama canavarı olup donanımdan da anlayan, yazmak isteyen biri var mıdır? Buraya bir yazayım dedim Mobil oyun haberlerinin tek adresi! www.mobidictum.com | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 18 Sep 2018, 14:11
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Benim çok su içince sürekli çişim geliyor, tuvalete gitmeye üşendiğim için de az su içiyorum ![]() | |||
Üye
![]() |
ID
§ 22 Dec 2018, 09:14
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Seedship diye güzel bir text based sci fi oyun var. Eğlenceli vakit geçirtiyor. Aldığınız kararlar doğrultusunda geminizdeki derin uykudaki yolcuların kaderlerini belirliyorsunuz. Biraz Passengers'daki AI, biraz Hal 9000 gibi hissettiriyor. =) [play.google.com] tarayıcıda da çalışıyormuş: [www.johnayliff.com] 1 defa güncellendi. Son güncelleme 22/12/2018 09:18 tarihinde Mc_Lovin tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |