[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Tech / Donanım & Yazılım |-- |-- |+ digital art amaçlı laptop... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Genel Yönetici
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 Jan 2018, 19:50
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Piyasa bu, ortam boyle. Elden gelecek bir sey yok. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 16 Jan 2018, 19:56
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
senin işin tam video edit değil herhalde ama şu videoya da bir bak güzel inceliyor bu adam | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 16 Jan 2018, 20:02
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
linkteki modelin gamutu baya kötü de onun yeni versionununki iyi onu söylüyo olabilirsin. bu sefer de çok fena 200Hz pwm var kafa ağrıtan. notebookcheck listesi anasayfam oldu zaten | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 16 Jan 2018, 21:28
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
yok abi 3d modelingde gpu gayet gerekliymiş az araştırdım da. elbette gerekli ne diyorum ben dell xps 15 kullanan var mı? | |||
Üye
![]() |
ID
§ 16 Jan 2018, 22:44
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
xps 9360 baya güzel alet. hackintoshu da baya güzel destekliyor mac + windows falan da takılabilirsin mesela: [www.tonymacx86.com] ekranı da baya övüyorlardı. benim alasım var kaç aydır. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 17 Jan 2018, 01:05
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
[www.garantilialisveris.com] şu siteye güven olur mu ya 300-500 ucuza satıyolar. too good to be true. 15 inci | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 27 Jan 2018, 13:09
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
dell xps 15’te karar kılındı çünkü dGPU’lu macbooklara para yetişmiyor. tek çekincem aşırı şikayet var bozuluyor, pili şişiyor, wireless kartı çok kötü vs diye. laptop inceleme sitelerinde asusun çok daha hesaplı ve çok iyi ekranlı modelleri var ama bu modeller türkiye’de dandik ekranlarla satılıyor. reviewerlardaki ekranlar yok. bi katakulli durumu var | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |