[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / Matrix Online |-- |-- |+ Matrix deki en etkileyici söz ve sahne...... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() |
ID
§ 05 Aug 2005, 19:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bakmamıştım =) ama görseydim de altına +1 yazmayıp yine aynı mesajı gönderirdim[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" | |||
Üye |
ID
§ 05 Aug 2005, 19:22
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Smith- Me me me Smith- Me too söylenmiş ama hakkaten iyiydi . hem üstündekiyle beraber söyleyince daha bir güzel oldu .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " | |||
Üye
![]() |
ID
§ 15 Aug 2005, 19:18
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Smith:Look At Your Self...The Blind Messiah...Hahaha...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- | |||
Üye
![]() |
ID
§ 16 Aug 2005, 00:05
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
do you like candy?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 16 Aug 2005, 18:44
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
yuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olum siz kafayı yemişiniz ![]() | |||
Üye
![]() |
ID
§ 17 Aug 2005, 23:47
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Bi insanda bu kadar saçmalık olur mu?(kendimi tutamadım arkadaşlar pardon)Bende hastası değilim ama sana ne ister izlerler ister film yaparlar.Bi kere Kadir İnanırla ilgili en mantıklı yorum Kadirinatör'dür tartışmasız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
Üye |
ID
§ 19 Aug 2005, 18:49
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
kenshin bence en iyisini bulmus[signature][hline]Tanrı, insanların ve makinelerin günahlarını affetsin... | |||
Üye |
ID
§ 22 Aug 2005, 18:33
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
''Everything has an ending which started''...ve TAbiki ''Try to use this'' bu benim fix lafım olmuştu bi aralar... bilmem bunlar yazıldımı... aslında her kelime bi anlam yüklü o filmdeçevirenleride kutlamak ,gerekir tabi[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 13 Jul 2007, 20:39
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Now there is one rule, our way or the highway. | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 13 Jul 2007, 20:41
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Abi bu şey gibi olmuş. Planescapedeki ezik fekşınların lafları gibi. -Bir sorunun iki cevabı vardır. Bizim verdiğimiz cevap ve yanlış olan. LOLOL | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |