[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / Dark Age of Camelot |-- |-- |+ Nerde oynuyorsunuz?... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Yörünge Disi |
ID
§ 18 Aug 2012, 18:34
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Selam hangi serverda oynuyorsunuz 2 3 gune laptop alacağım suan abimin bilgisayarından oynamayı planlıyorum.Umarım toplu halde oynuyorsunuzdur hangi serverda baslayayım hangi realmdasınız isimler ile birlikte söylerseniz sevinirim | |||
Üye
![]() |
ID
§ 18 Aug 2012, 21:45
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ywain4 oynuyordu zaten herkez, çok eski serverlardan kalan karakteri olan pve yapan guild ler filan var onlar başka server tarafındalar sanırım sen ywain4 seç başla. bende 1-2 haftaya tekrar başlıycam ![]() | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 18 Aug 2012, 23:38
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
OOOO harikaaa Hangi realmde akıyoruz ?? Diğer arkadaşlar hangi realmdeler? | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 18 Aug 2012, 23:53
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Oynamak istediklerim Albion Infiltrator cleric paladin ya da ice wiz Hibernia Bard (iyi değilim ![]() Midgard ![]() ![]() | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 19 Aug 2012, 16:05
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Ywain 4te İnfil açtım Onun dısında cleric paladin Armsman ve wiz açacam ![]() | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 20 Aug 2012, 02:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
vaz geçtim açmicam ya çok lamer olmuş oyun bu exp packlerle. | |||
Yörünge Disi | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() | ||||
Yörünge Disi |
ID
§ 23 Aug 2012, 13:51
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ahahah Olm infil açtım önüne gelen tokatlıyor amk bune? infilliğimden utandım. Yada oynamayı mı unuttuk sdfhahusdfahu ![]() | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 24 Aug 2012, 02:30
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
la olm harbi delirdim ya... Speedhack kullanan radar kullanandan geçilmiyor amk oyunu. Bi yere gidiorum grup gelip benim oraya gelip üstelik stealth moddayken eliyle koymuş gibi bulmasına ayar oldum yaa.. | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |