[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / Anarchy Online |-- |-- |+ Öldük mü bittik mi?... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye |
ID
§ 25 Jun 2005, 14:58
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
arkadaslar yahu aktif player bu kadar mi az kaldik ben demiorumki hadi herkes kendi org undan ciksin kendimze türk org u yapalim olmasin zaten öyle bisi fazla türk cilde zarar ![]() ![]() Treamoree-Enforcer lvl 196 (omni)[signature][hline]I' m here from the creation of eternity... [Bu mesaj Theocracy tarafından 25 Haziran 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] | |||
Üye |
ID
§ 25 Jun 2005, 15:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Rjkaard lvl 204 Keeper (omni) ![]() | |||
Üye
![]() | ||||
Üye
![]() |
ID
§ 26 Jun 2005, 21:32
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
olm özledim nasılsınız .. düşünüyo musunuz degişitirmeyi oyun yoksa Ao devam mı?[signature][hline] -VA- | |||
Üye |
ID
§ 26 Jun 2005, 22:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
aman tanrim kath olum sen olmedinmi ben sana kamyon flan carpti biliodum ![]() ![]() | |||
Üye |
ID
§ 29 Jun 2005, 02:28
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Bralo 210 keeper (clan) Volkan 187 doc (clan) ehehe 3 kişimi varız lan ![]() | |||
Üye |
ID
§ 05 Jul 2005, 11:21
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
aman tanrim ölmüs olan bu sayfada bi kalp atisi hissetmeye basladim ben yoksa yoksa tekrar canlaniomuydu hadi arkadaslar utangac olmayin ![]() Rjkaard lvl 207 keeper (lvl atladim naapiim) ![]() | |||
Üye |
ID
§ 22 Jul 2005, 05:21
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ewt harbiden olmusuz bitmisiz kimse yok arkik AO da uhuhuhhuu ![]() Rjkaard lvl 210 keeper omni[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 23 Jul 2005, 16:34
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Valla sırf gormek ıcın 7 gunluk free account actırdım Sole elimden tutacak olan varsa bu gece sabahlarım[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere............. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 23 Jul 2005, 23:15
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ben de geri dönmek istiyorum da. umarım burda yardım edebilecek vardır ![]() shadow hede expansionu zamanı accountum vardı taa. yeni expansion felan çıkmış. şimdi benim kaç para daha vermem gerekli o expansion için de? ya da aylık parası nedir. expansion almamın oyunun başları için ne tarz avantajları var vesaire? not: bu arada karakterim Bonecrusher değildi, yanlış yazmıştım oraya, karışıklık olmasın ![]() [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] | |||
Üye |
ID
§ 24 Jul 2005, 00:53
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
butun expensionlar 9.95 euro ve odemeyecegin miktar kac aylik acicagina bagli olarak degisio[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... | |||
Üye |
ID
§ 26 Jul 2005, 23:38
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
aylık 14.95$ ama 3 6 12 aylık paketler alırsan azalıyo.. mesela 12 ay alırsan aylık 9.95$a kada düşüyo ![]() yeni çıkan expansionuda sitesinden indirirsen CDye de 30$ vermezsin ![]() Bralo 210/6 Keeper (öldü sayılır ) Volkan 209/15 Doctor bi tane daha vardı ama unuttum ![]() | |||
Üye
![]() |
ID
§ 30 Aug 2005, 10:41
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bittik:-p en azından ben gaza gelip, malımı mülkümü bırakıp doktoru da sildim :hmm: kitap okuyup çizim yapıyorum evde artık. ![]() | |||
Üye |
ID
§ 31 Aug 2005, 01:24
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
NAAAPTIIN ?????! :| bittin olm sen! yedim olm seni hergun isten eve donurken sizin evin ordan geciom gelip camini taslicam hergun serefsiz ya bi de gelmis 3 aydan once donmeyebilirim bari itemlar al dursunlar sen de dedi ya ulan ulan... ne diim ben sana ya..[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Rjkaard (omni) lvl 214/16 Keeper [Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 31 Ağustos 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 31 Ağustos 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] | |||
Üye |
ID
§ 31 Aug 2005, 18:45
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Kır camını kapısını Gen az bile ... bi haber vermeden oyunu bırakıyo hayırsız ![]() ![]() | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |