[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / Ragnarok |-- |-- |+ Yardim... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye |
ID
§ 31 Aug 2005, 19:18
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Beyler ben ragnarok u download etmeden direk cd sini ariyorum sizce satilirmi? download cok uzun geliyor yada biri bana CD varsa verebilir mi kopyalar getiririm Besiktas ta oturuyorum ![]() ![]() | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 05 Sep 2005, 12:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Valla Level vermişti gecen sene ama... ![]() ![]() Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! | |||
Üye |
ID
§ 05 Sep 2005, 16:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Saol bab genede yigit adammissin ![]() | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 09 Sep 2005, 19:58
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
hiç download etmesen patchlerini download edicen nasıl olsa.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] | |||
Üye
![]() |
ID
§ 10 Sep 2005, 01:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
RO dergisini al hem tshirt veriyolar çok tatlı =p onda olcak cd bi de patch eğer baştan çekersen harbi eşek gibin var | |||
Üye |
ID
§ 23 Sep 2005, 06:49
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bıldım kadarıyla setuplanmıs cd satılmıyor tanıdık yada ıyılık sewrr bırınden bulacan .oyunu yukledın halınden sonra yama warsa onuda yuklucen mecbur[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |