[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / Dark and Light |-- |-- |+ Free keyler, SoG launch ve client download.... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 15 Dec 2005, 14:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
8881 pioneer (Dark and Light'ı preorder edenler) ve 10000 de SoG hesabı almış olanlar girebiliyor şu an. 10000 SoG hesabı 1dk'dan daha kısa sürede tükendi, o nedenle 2. dağıtımı beklemen lazım oynamak için.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 15 Dec 2005, 17:05
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
off 27mb kala bilgisayarı kapattım yeniden başlatınca 600mb dan devam ediyo (client) | |||
Üye |
ID
§ 22 Dec 2005, 16:08
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Şimdi 2. dağıtım yapılacak diğelim. Nerden ulaşıcaz bu dağıtım noktasına. Adres, link vs... Bu konuda biraz ezikim yaf ![]() yardım ederseniz sevinirim. 2. dalyagı kaçırmayalm bari...[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 22 Dec 2005, 17:17
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
[www.darkandlight.net]'e bak arada sırada ama 6 ay lafı geçmişti 2. dalga için. Gerçi 6 aya SoG bitiyor ama :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball [Bu mesaj Silphatos tarafından 22 Aralık 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] | |||
Üye
![]() |
ID
§ 25 Dec 2005, 20:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
İkinci dalga haber verildigi anda sticky postlarda tarihiyle ilgili yeni bir baslık açıcaz, paniğe mahal yok, dark and light belediyesi çalışıyor[signature][hline]GladmiR Ebonlore | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |