[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / MMO Genel |-- |-- |+ Firefall... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 05 Sep 2010, 17:44
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Gameplay çok iyi görünüyor. denemeli. betaya kayıtta olduk. umarım gameplay videodaki gibi olur. Güncelleme: Aşağıdaki videoyu ekliyorum, oyun hakkında bilgi almak isteyen arkadaşları ilk mesaja yönlendiririz. Drea çare obi-wan kenobi 2 defa güncellendi. Son güncelleme 04/06/2013 08:19 tarihinde dreagloth tarafindan yapilmistir. | |||
TW
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 05 Sep 2010, 18:38
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
beceremem ama bakalim ![]() ![]() adam yanda kalan olayida pek sevemedim ama guzel gorunuyor. Scalanova#2827 Kifflom! | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 05 Sep 2010, 18:45
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Güzele benziyor FPS olmasıda güzel. Biraz starship tropers tadıda almadım değil. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 05 Sep 2010, 20:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Oyun çok iyiye benziyor. Oynamadan yorum yapmak pek anlam ifade etmiyor ama ingame videolardan oynanış ve senaryo konusunda az çok bi fikir sahibi olabiliyoruz. Starship troopers'ı çok fazla andırıyor. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 06 Sep 2010, 00:06
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Armorlarin cizgiroman vari cizimlerini begenmedim. Detayli, gercekci olmaliki, cekici olsun. Nereye kadar Aoe dehset salmaca oynanabilir ki? Birinci video cok guzeldi ama, uzun yapsalar film niyetine izlerim. O.o 1 defa güncellendi. Son güncelleme 06/09/2010 00:07 tarihinde hunty tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 06 Sep 2010, 01:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Konu ve cooperative open campaign falan direkt Tabula Rasa. Video çok güzel de bu oyunun öbür oyunlardan farkı ne? Sosyal içeriği nedir? Yani ben bir Borderlands'den farkını göremedim. Atıyorum niye SWToR coop yerine bunu seçeyim? falan diyordum da sitesini okudum, yazıyı yazan insan evladı nereden MMO sonucuna varmış sormak lazım. İşte bu yüzden yerli oyun sitelerini okumuyorum...
Oyun beleş + micro transaction. Bana buradan ekmek çıkmaz. Wubba lubba dub dub! | |||
TW
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 06 Sep 2010, 12:30
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
starcraft'tan esintilerden ziyade borderlands olmuş bu. online fps'den çok mmo'ya benzettim. grind felan da var ohş. ama şehirlerin saldırı altında olması çok hoşuma gitti. | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() |
ID
§ 02 May 2011, 04:11
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Hoş duruyo , deneyelim. Beyond magnetic((( | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 02 May 2011, 12:20
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
moru ಥ_ಥ Сука Блять ಥ_ಥ | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Jul 2011, 13:28
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
"Everybody's talking but no one says a word." | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |