[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / StarCraft |-- |-- |+ Starcraft 2 - FREE TO PLAY NOW... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 21 Nov 2017, 23:28
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
sadece ilk paket vardı bende, 2.yi de hediye etmişler. multisini arada onuyoruz arkadaşlarla, burdan oynayan varsa tıklatsın | |||
Üye
![]() | ||||
Üye
![]() | ||||
Üye
![]() |
ID
§ 22 Nov 2017, 00:33
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
single bitirdim hazır beleşken ![]() en son 2010 da oynamışım, yaşlanmışız çok hızlı geldi oyun uniteleri falan da unutmuşuz 2 saat adam basçam ne lazımdı lan diye bakınıp durdum sdf klawye bozuk, bağzı harfler basmıyor, en yakın sonuçla idare edin lütfen. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 22 Nov 2017, 00:38
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
1-2 olana da 3'ü versinler bari ya ![]() ![]() paraçokomel eğrisi twitch.tv/xynocidetv | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 22 Nov 2017, 00:53
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
benim de öyle ![]() | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 22 Nov 2017, 10:17
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
abi ahahah o ne lan afdjs niye öyle o paraçokomel eğrisi twitch.tv/xynocidetv | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 22 Nov 2017, 10:20
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
benim de tıpatıp aynı şekilde. aşırı saçma lan ilk ikisine para verene 3ü vermemeleri böle bi durumda gerçekten. hiç almayana 1 beleş, 1 olana 2 beleş, 1-2 olana NAAAAAAH | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 25 Nov 2017, 22:16
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
1-2 olanın alacak az şeyi kalmış, ondan vermiyorlar demekki ![]() Neyseki multisi tamamen beleş ![]() ![]() | |||
Üye
![]() |
ID
§ 26 Nov 2017, 16:50
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Twitchden izlediklerine bakma abi. Adamlar top 5 grandmaster. 300 500 apm. Bide koreli kismi var bunlarin onlar daha beter. Ben mastera cikinca dua ediyodum Noone likes how they sound when they hear | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 26 Nov 2017, 18:29
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
o sev'eyye ulasamazsin zaten. twicthten emmeli hatun veya spastik adam izlemiyosan zaten hiç birinin seviyesine ulasamazsın. sc icin fazlasıyla gecerli bu. 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 27 Nov 2017, 09:11
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Büyük hedefleri severim ![]() Ulaşmak istediğimden değilde, sürekli bir amacım olur. Fakat dediğim gibi, hep böyle kalacak bir oyun için uğraşmaya değer mi ![]() | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 27 Nov 2017, 10:14
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
oha. bende 20 tane falan yüklü sanırım sdg paraçokomel eğrisi twitch.tv/xynocidetv | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |