[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Oyunlar / UO Scriptsharing |-- |-- |+ Quingis UO... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() |
ID
§ 08 Aug 2004, 11:43
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Hayırlı olsun, Başarılarınızın devamını diliyorum.[signature][hline]I Love Brit ![]() | |||
Üye |
ID
§ 08 Aug 2004, 14:27
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Hayırlı olsun online uyelik sistemi falan guzel bizde orda takılıyoruz. Staffda super ama artık su iki save de bir takılmayı kaldırın. Run uo ya yeni basladım bende sphere sphere diye inlerdim ama gercekten run uo cok hosuma gitti bundan sonra sphere donmek cok zor olur. Run Uo Forever Savelerde takılmadıgı sürece ![]() Herkese kolay gelsin..[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: | |||
Üye
![]() |
ID
§ 22 Sep 2004, 17:59
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
pardon..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found [Bu mesaj rexx tarafından 22 Eylül 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] | |||
Üye |
ID
§ 22 Sep 2004, 18:18
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Yeter artık bayatlamış threadleri up up up yeter...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? | |||
Üye
![]() |
ID
§ 22 Sep 2004, 18:56
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
nauaehue bu ne bae[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | | |||
Üye
![]() | ||||
Üye |
ID
§ 05 Nov 2014, 21:31
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Konuyu hortlatıyorum ![]() Quingis bir süre önce Stygian Abyss olarak yeniden açıldı. UO'yu yeniden öğreniyor insan çok değişik yapmışlar bazı şeyleri. AOS monotonluğu gitmiş gibime geldi. Shardın scriptleride ilk postta 10 sene önce yazanın dediği gibi kendine özgü anladığım ve söyledikleri kadarıyla. Daha önce görmediğim tarzda şeyler görüyorum. Server daha yeni sayılır diye DF kapalı, Champion'da geçen gün açtılar. Player sayısı 40~70 arası gidip geliyor. İlgilenenlere [www.quingis.com] | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 19 Nov 2014, 00:28
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Run uo oynayasım gelmiş lan. Welcome my son.Welcome to the machine. What did you dream?It's alright we told you what to dream. | |||
Üye |
ID
§ 20 Jan 2015, 06:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
SW hortlamıs ! sen konuyu hortlatmıssın cok mu www.quingis.com kasım 2006 veda 1 defa güncellendi. Son güncelleme 20/01/2015 06:15 tarihinde fokudu tarafindan yapilmistir. | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |