[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Oyunlar / Kart ve kutu oyunları |-- |-- |+ Plants vs. Zombies Heroes... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Spyro
![]() |
ID
§ 31 Oct 2016, 12:16
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
PvZ franchise'indan yeni kart oyunu.. gecen hafta cikmis sanirim.. su an ios ve android'e var sadece.. henuz tutorial'i biraz oynadim.. fena degil gibi gozukuyor.. HS'nin lane-based versiyonu.. su an 10 vs 10 olmak uzere 20 hero, 400 civarinda da kart varmis.. you come at the king, you best not miss.. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 31 Oct 2016, 12:17
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
dostum pataklanmak istiyorsan indireyim bunu? istiyor musun? birinin bunlari yazmasi gerekiyordu. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 31/10/2016 12:18 tarihinde arcane tarafindan yapilmistir. | |||
Spyro
![]() |
ID
§ 31 Oct 2016, 12:18
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bring it on ![]() you come at the king, you best not miss.. | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 31 Oct 2016, 12:19
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
EA dışında biri yapsa şöyle bir şeyde oynasak ya. scrolls - hs arası bir şey gerekiyor. laneli falan. .o][__n_n_|SA[.._༼ つ ◕_◕ ༽つ__ >(________|__|_[hype_aboard] _/oo OOOOO oo` ooo ooo ' | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 31 Oct 2016, 12:31
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
abi oyun siparişi vermeyin lütfen. yine dönüp dolaşıp HS oynayacaksınız. beklentiye girmesin garibanlar. scrolls mis gibi oyundu 5 kişi oynuyordu forumda. birinin bunlari yazmasi gerekiyordu. | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 31 Oct 2016, 12:34
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ben scrolls oynadığım gibi hs hiç oynayamadım ya. scrolls dan sonra çok yavan geliyor. ancak mıçarken laik gördüm hs i oynamayı. ha bi de hanımla arada sırada atıyoruz işte. .o][__n_n_|SA[.._༼ つ ◕_◕ ༽つ__ >(________|__|_[hype_aboard] _/oo OOOOO oo` ooo ooo ' | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |