[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Oyunlar / Bilgisayar Oyunları |-- |-- |+ korsan olduğun oyunlar... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Feb 2017, 01:57
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
black sails izleyip gaza geldim. vardı eskiden oynadığım şu vardı son yıllarda çıkan yok sanırım? ne var güzel az gemi yağmalayak Mobil oyun haberlerinin tek adresi! www.mobidictum.com | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Feb 2017, 01:58
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
hypeını sakla sea of thieves geliyo ama sistem patlak olucak muhtemelen. nese ekiple gider. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Feb 2017, 02:00
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
first person open world mu? Mobil oyun haberlerinin tek adresi! www.mobidictum.com | |||
Üye
![]() |
ID
§ 03 Feb 2017, 02:00
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
abi black flag kesinlikle. çıkıyosun denize bağrıyosun first-mate e "oi fuck face gimme a shanty" diyosun gez babam gez cibili cibili şak şak şak hadi yavrum bidaa vur şak şak şak 1 defa güncellendi. Son güncelleme 03/02/2017 02:01 tarihinde KenshinHimura tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Feb 2017, 02:03
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bakayım bi ona [www.seaofthieves.com] bunların video falan yok mu edit:forumları falan bozuk galiba bunların Mobil oyun haberlerinin tek adresi! www.mobidictum.com 1 defa güncellendi. Son güncelleme 03/02/2017 02:04 tarihinde Killer tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 03 Feb 2017, 02:12
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
monkey island denmemiş daha. pirate hell. East India Company: Pirate Bay. Tabi grafikleri gözün kaldırırsa. birtane daha open world mmo vardı adını hatırlamadığım. "I am Fire , I am Death." | |||
Yörünge Disi | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Feb 2017, 02:58
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
başka oyuna gerek yok.bol bol gemi bordala. Yönetim istifa #azizyıldırımistifa #yallahazizyallah | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Feb 2017, 03:01
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Yönetim istifa #azizyıldırımistifa #yallahazizyallah | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Feb 2017, 03:07
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
black flag ben de merak ediyordum ama seriyi ezio'dan sonra bıraktığım için noldu ne bitti karıştı bende olay. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Feb 2017, 03:12
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ezio'dan sonra bozdu zaten oyun.korsan oyunu gibi oynanıyor bu. Yönetim istifa #azizyıldırımistifa #yallahazizyallah | |||
Üye
![]() | ||||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Feb 2017, 09:22
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Buna ekstra güldüğümü belirtmek isterim. Pillars2 geliyor korsan rpgsi asd. Şunu da codexte görmüştüm fi tarihinde ama almadım [store.steampowered.com] Malê axê diçe canê xulêm dêse Ağanın malı gider uşağın canı yanar | |||
Üye
![]() ![]() ![]() | ||||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |