[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Spor / Spor Genel |-- |-- |+ Bisiklet... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Yörünge Disi | ||||
Üye
![]() | ||||
Üye
![]() | ||||
Yörünge Disi |
ID
§ 05 Jun 2016, 17:49
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bisikletin arka arttırıcısı yokuş çıkarken yamuldu, kırıldı garanti den değişir mi yeni mi alcam satayım 500 liraya bisikleti daha binmem ya daha hafifini alcam | |||
Yörünge Disi | ||||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 24 Oct 2016, 13:37
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
acikca buna aylar sonra "dogrudur" onayi vereyim. bisiklet yolunda maltepe sahilde bir adam karsima cikti. cekildim. cekildigim yone yuruyor bu sefer. dibinden gecince el kol yapti. bisiklet yolundasin dedim. sana mi soracagim falan diye kufretti arkamdan. devam ettim. en son gebertecegim onu diye bagirarak pesimden kosuyordu. yetisemedi dogal olarak. asfalta ciksan tehlikeli. bisiklet yollari yaya kayniyor. bisiklet yolu asabi silah bicak vs tasiyan maganda bile barindiriyor. namessar.blogspot.com 2 defa güncellendi. Son güncelleme 24/10/2016 13:39 tarihinde Namessar tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 24 Oct 2016, 15:51
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Onlar izmirde de var. Karşıda gölge boş kaldırım var inatla bisiklet yolunun ortasından yürüyüp bi de benim yola çıkıp yol vermemi bekliyorlar : D | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 13 Nov 2016, 11:08
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Fevkalade ne denilebilir ![]() | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 13 Nov 2016, 11:40
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Yazmıştım herhalde burada, yarısı dolu bira kutusu fırlattı orospunun biri arabadan Küçükyalı sahilde. allahu ekler b.net: ustoo#2754 steam: comanchi | |||
Üye
![]() |
ID
§ 13 Nov 2016, 11:46
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Tam boy jant katlanabilir bisikletlerden alayım diyorum portatiflik açısından çünkü otobüsler falan sıkıntı çıkarabiliyor. Performans ve sağlamlık açısından normallerinden bir farkları bulunuyor mu ? 100 kilo adamım taşıyamama ihtimali var mı ? [urun.n11.com] mesela şu tarz birşey alsam pişman olur muyum ? maks kapasite 115kg demiş mesela ama işte o 15 kg yetmez mi acaba falan diye düşünüyorum Yazdığım herşey hayaldir, sorumluluk kabul etmiyorum. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 13/11/2016 11:46 tarihinde monoscope tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 13 Nov 2016, 12:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
tek sikinti 2 ay sonra sikilacagin is icin 2k para bayilmak. avrupada yasamiyosun ki abi.. So i grab my boombox and hit the TURBO BASS.. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 13 Nov 2016, 12:25
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ya zaten günlük kullanım değil ki işte yazın oraya buraya gideriz orda da bisiklete bineriz falan diye. Yılın garanti 7 ayı evde yatacak bir alet olacak ![]() Yazdığım herşey hayaldir, sorumluluk kabul etmiyorum. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 13 Nov 2016, 12:26
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
o 7 ay olcak 9 ay o da olcak 12 ay s.e.n.k.o Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 13 Nov 2016, 12:38
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Katlanabilir bisikletler Türkiye için yapılmadı. | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |