[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Spor / Spor Genel |-- |-- |+ Beslenme... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye |
ID
§ 26 Jun 2017, 16:43
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
pişmişinde tahminen 100 gram için 10 g protein vardır. Bakliyatlarda güzel protein var da işte bioavailability leri düşük oluyor. O proteinin ne kadarını bünyeye alabiliyoruz. Kimileri yarısı diyor. Ama protein harici de pek çok faydası var bakliyatların tüketmekte fayda var. DO YOUR FIVES - Rip | |||
Üye
![]() |
ID
§ 29 Jun 2017, 12:39
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Nasıl hissetmiyorsun abi, carb alimini dusurdugunde guc problemi yasamiyor musun? Supplement destegi mi var yoksa genetik olarak uzayli misin merak ettim, var ise bilgilendir lutfen. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 29 Jun 2017, 12:45
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Bu durumun belirtilerini de aciklar misin lutfen, neler hissettin? Sirkette 2-3 bardak nescafe icip (gun boyu), haftanin 6 gunu antrenman oncesi filtre kahve ve preworkout tuketen biriyim. Degerlere baktirmak lazim gercekten. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Jun 2017, 12:49
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
sizlerin 6 ayda bir baktırması lazım bence ben bile 6 ayda bir baktırıyorum, supplement vs kullanmadığım halde. s.e.n.k.o Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu | |||
Üye
![]() |
ID
§ 29 Jun 2017, 12:57
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
cok haklisin, gecen yil nisan gibi basladim gym'e ama hic sorun yasamadigim icin (ki supplementlerim; protein/creatine/bcaa/glutamine/zma/multivitamin/balikyagi) kontrol filan dusunmedim. ilk firsatta kontrol ettirmem lazim. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Jun 2017, 13:17
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bu tur şeylerin (kansızlık b12 eksikliği, demir eksikliği vb) etkileri iyice düşene / artana kadar hissedilmiyor. o yüzden baktırmak lazım, zaten lan kansızım galiba diye gittiğimizde değerler limitin altına düşmüş oluyor bile. s.e.n.k.o Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 29 Jun 2017, 15:18
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
low volume çalıştığım için hissetmiyor olabilirim. çok tekrar çok hareket çok set yapsam az dinlensem hissederim belki. carb arttırınca bi performans artışı hissetmiyorum outlierım. protein creatine dışında supplementim yok | |||
Üye
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 27 Oct 2017, 13:42
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
cok guzelmis, hic degilse tarif bulma olayindan kurtardi | |||
Üye |
ID
§ 07 Nov 2017, 00:45
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Myfitnesspal uygulamasını sildim bunun için, çok iyi bir uygulama premium alacağım büyük ihtimal | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 09 Nov 2017, 15:46
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
baya güzelmiş, çok beğendim bende. En azından bugün ne yeseme baya bir cevap sunuyor. "I am Fire , I am Death." | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 10 Nov 2017, 14:02
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bu nasıl site bana paso peynir süt yoğurt öneriyo nerde yumurta et tavuk vs sdlfkjsdsf öğlen 85gr cheddarlı sandviç diyo yanında dilim peynir IHDSOHDFLGSDFHLGHSDF sabah 740gr yağsız süt diyo xDDDDDDD kalsiyumadam olcam | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 10 Nov 2017, 14:06
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
o sayfayi simdi gordum guzelmis.. ![]() Life is 10% what happens to me and 90% of how I react to it. –Charles Swindoll | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 14 Nov 2017, 11:17
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
intermittent fasting'i ne zaman bıraksam yemekten sonra tatlı falan yiyesim geliyor, doymamış hissediyorum. öğün aralarında direk acıkıyorum. intermittent fasting'e geri başlayınca ilk 1 hafta zorlanıyorum ama sonrasında tatlı çekmiyor hiç canım, aç da hissetmiyorum 16-8 modelini yaparken. cidden abartıldığı kadar var bence ya, devamlı öğün yemek kötü. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 14/11/2017 11:17 tarihinde µh tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 05 Apr 2018, 13:17
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Şunu deneyen var mı? http://tazelen.com.tr/ hiç protein tozu kullanmadım şu ana kadar ama bu ilgimi çekti, diyorki 30 gr whey protein, işlemden geçmemiş falan filan. Nedir işe yarar mı fikri olan var mıdır? | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |