[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Spor / Patinaj |-- |-- |+ Sahibinden.com vb sitelerden komik araba ilanları... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() |
ID
§ 20 Nov 2008, 23:00
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Bu başlık altında sahibinden.com vb gibi sitelerde gördügünüz komik ilanları yapıştıralım. Eğlenelim ![]() Sadece araçta yapılan oynamalar degil, Ilanda yazılan mesajlarda alay konusu olsun ![]() Ben ilk etapta şunu gördüm hırboyum ve araba fuuuuuuuuuuuuul + fuuuuuuuuul | |||
Üye
![]() | ||||
Yörünge Disi |
ID
§ 20 Nov 2008, 23:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
pamuğunu toplayıp kredi alan x5 alıyor normaldir. TURKCEEL 0536 866 88 99 ahahaha | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 21 Nov 2008, 00:37
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
dandik folyoda cok dalgalık bi olay yok ama x5 efsane adam bide turbo yazdırmış logonun altına allah belasını vermesin haha bu arada arabanın sag farlarının 2. yıkaması kırık 1 defa güncellendi. Son güncelleme 21/11/2008 00:38 tarihinde Sintisyzer tarafindan yapilmistir. | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 21 Nov 2008, 01:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
güzelim türkçe gitmiş. ha anadili türkçe olmayan bir insandan bukadarı çıkması bile normal. " ARAÇTA HERHAN GİBİR BOYA DEGİŞME YOK MUHTEMELEN 1 VEYA 2 PARÇADA BOYA ÇIKABİLİR" tek cümlede adam fail üzerine fail etmiş. kutladım +rep ayrıca cons, şeyi düşünelim. numara 88-99 ile bitiyor. belki numaranın şıklığından dolayı "konturlu" hatta kalmıştır fasdasd nigger club | |||
Alan Yetkilisi
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 21 Nov 2008, 09:36
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Selam, O direksiyonun kaplaması nedir öyle?!? Hem o stepnenin jantı neden diğerlerinden farklı? Ekol olacak bir insan... Saygılar. | |||
Alan Yetkilisi
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 21 Nov 2008, 09:38
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Selam, Hem folyo değil diyor, hem de kendim kaplattım yazmış. Ben mi öküzüm yoksa carbon fiber artık kaplama mı oldu? Saygılar. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 21 Nov 2008, 09:49
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
benim anlamadigim adam niye arabayla poz vermis kendisi de mi satilik ? | |||
Üye
![]() |
ID
§ 21 Nov 2008, 11:11
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Tabii arabayı satın alacak bir bayan es kaza bunu da beğenir diye koymuş. Hani şöyle bir telefon beklio Ablamız: Mehmet çok yakışıklısın. Arabayı boşver gel beni al hahahahah @para: Yaw adamın bence fiberden haberi yok. Sadece karbon kısmında kalmış. Bence komürü toz haline getirip sürmüş bi kağıda. tavana sonra bi şekilde uhu ile yapıştırmış. Yani kömür = karbon = hafif. nasıl ama ![]() | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 21 Nov 2008, 13:03
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
yannız bu adam gerçek cslyi içi bomboş ve gürültülü diye almamıştır ha. bagaj da lazım tabi herife sdfsdf. ya da sadece parası yetmemiştir neyse kahvedekiler ınının dedi. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 21/11/2008 13:03 tarihinde Mr_Hand tarafindan yapilmistir. | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 21 Nov 2008, 13:11
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
| |||
Üye
![]() ![]() ![]() | ||||
Alan Yetkilisi
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 21 Nov 2008, 15:19
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Selam, Neresini yorumlasam ki :P Saygılar. | |||
Yörünge Disi | ||||
Üye
![]() | ||||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |