[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Paticik.com / Yeni Gelenler |-- |-- |+ Sevgili paticik sakinleri... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 12:58
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
sıkıntı burda işte ya, benim önceliğim yaptığım işten zevk almak ve onu gerçekten istemek. ben bunu bunu istiyorum diyip temelimi ona göre atmaya çalışıyorum. "türkiye'de bla bla olmak delilik" bana göre çok yanlış bir cümle. belki ben yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum. çok zengin de oldu ailem, en dibi de gördük zamanında. ne kazanırsan onu harcıyorsun, ekonomik dalgalanmalardan öğrendiğim tek şey bu oldu. bu nedenle kadrosuz öğretmen bile olsam gidip hazırlık fakültesinde, ona da okeyim. 900 lira maaş da alırsam, ben yolumu bulurum yeter ki sevdiğim işi yapayım. ne kadar çok kazanabilirim diye bakamıyorum ben olaya. delilikse delilik, 30 yıl boyunca benden sonra gelen gençlerde bir iz bırakmak ve ölünce hatırlanmak istiyorum ben. "Bi sonraki turn deli gibi duktur boom oynicam" -Spyro, 2016 | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 03 Jan 2017, 13:01
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
benim de butun arkadaslarim evlendi artik benimle gorusmuyolar. karilari izin vermiyo it ugursuz yaparim diye. fark ederse kahrolayim | |||
Üye
![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 13:01
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
enanılmaz bir kafa yalnız, kocanın hamurundan emin olmayıp arkadaş çevresine parmak sokmak. hemcinslerim napıyorsunuz "Bi sonraki turn deli gibi duktur boom oynicam" -Spyro, 2016 | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 13:02
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
sen evlen sen de yapacan aynisini. ortamlarda kizlardan elektrik almasin diye elini tutup topraklama yapican. bu isler boyle So i grab my boombox and hit the TURBO BASS.. | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 03 Jan 2017, 13:03
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ideoloji benim karnımı doyuruyor diyorsan her türlü yolunu bulursun merak etme. aç kalırsın, ezilirsin ama seni mutlu eden buysa bir şekilde mutlu olursun. .o][__n_n_|SA[.._༼ つ ◕_◕ ༽つ__ >(________|__|_[hype_aboard] _/oo OOOOO oo` ooo ooo ' | |||
Üye
![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 13:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
fakir edebiyatı yapmaya gerek yok. asd. para cebimi ısıtmaz ama doğalgaz alır falana kadar gidecek muhabbet. @esh ben sevgilimin dikizlenmesinden hoşlanıyorum la, yakışıklı herif seçmişim diyip gururlanıyorum. buyursunlar o yüzden. "Bi sonraki turn deli gibi duktur boom oynicam" -Spyro, 2016 | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 13:11
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bi koy fotografini buraya da gururunu kiralim o zaman :P So i grab my boombox and hit the TURBO BASS.. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 13:11
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
herkesin sevgilisi kendisine yakışıklı. gerek yok gurur kırmaya. ![]() s.e.n.k.o Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu 1 defa güncellendi. Son güncelleme 03/01/2017 13:11 tarihinde senko tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 13:14
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
2 tane var bende hangisini koyayım sdfsdfsdf "Bi sonraki turn deli gibi duktur boom oynicam" -Spyro, 2016 | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 13:22
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ahahahahahahaha şunu yaşamayanlar utansın ![]() | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() |
ID
§ 04 Jan 2017, 10:19
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
feray nasil gecti sinavin? simdiden soruyum | |||
Üye
![]() |
ID
§ 05 Jan 2017, 17:50
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Latince'den kaldım yav. İtalyan Edebiyat Tarihi ok. "Bi sonraki turn deli gibi duktur boom oynicam" -Spyro, 2016 | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |