[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Paticik.com / Yeni Gelenler |-- |-- |+ Sevgili paticik sakinleri... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 11:50
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
yazık la. ![]() "Bi sonraki turn deli gibi duktur boom oynicam" -Spyro, 2016 | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 11:52
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ders calis kiz.. Life is 10% what happens to me and 90% of how I react to it. –Charles Swindoll | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 03 Jan 2017, 11:53
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
dylann nasıl anlattıysa forumu.. bu bağyan arkadaş kılıç kalkan kuşanıp gelmiş asdf h.g zeyna | |||
Üye
![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 11:54
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
çalışıyorum bi yandan. multitasking ftw "Bi sonraki turn deli gibi duktur boom oynicam" -Spyro, 2016 | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 03 Jan 2017, 11:54
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
.o][__n_n_|SA[.._༼ つ ◕_◕ ༽つ__ >(________|__|_[hype_aboard] _/oo OOOOO oo` ooo ooo ' | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 11:56
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
hi..sinav kagidina yazarsin frostun bira vereni yokmus diye.. Life is 10% what happens to me and 90% of how I react to it. –Charles Swindoll | |||
Üye
![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 11:57
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
1916 petrograd protokolünü yazacağım maalesef. frost'un bira vereni olmamasını yazmak isterdim tabii... "Bi sonraki turn deli gibi duktur boom oynicam" -Spyro, 2016 | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 03 Jan 2017, 12:07
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
OKUMAK ZORMU GELDI fark ederse kahrolayim | |||
Üye
![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 12:08
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
zor tabii la yaşıtlarım mezun oldu çoluk çocuğa karışıyo oh wait you already know how it feels "Bi sonraki turn deli gibi duktur boom oynicam" -Spyro, 2016 | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 03 Jan 2017, 12:09
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
yaşıtların geri zekalı .o][__n_n_|SA[.._༼ つ ◕_◕ ༽つ__ >(________|__|_[hype_aboard] _/oo OOOOO oo` ooo ooo ' | |||
Üye
![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 12:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
mezun olma kısmından sonrasını hayata geçirenler gerçekten gerizekalı. :> "Bi sonraki turn deli gibi duktur boom oynicam" -Spyro, 2016 | |||
Üye |
ID
§ 03 Jan 2017, 12:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
sen italyan dili edebiyatı okumuyo muydun petrograd metrograd ne alaka? | |||
Üye
![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 12:11
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
yök dersleri. inkılap ve türkçe veremedim hala. bölüm sınavlarım yarınki latince'den itibaren başlıyö. latince vizeden de 20 aldım, girmesem de olur finale. "Bi sonraki turn deli gibi duktur boom oynicam" -Spyro, 2016 | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 03 Jan 2017, 12:12
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
20li yaşlarda evlenip, çoluk çocuk yapmak marifet değil zamanında mezun olamayanlar başka bir tür zaten .o][__n_n_|SA[.._༼ つ ◕_◕ ༽つ__ >(________|__|_[hype_aboard] _/oo OOOOO oo` ooo ooo ' | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Jan 2017, 12:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
hangimiz zamaninda mezun olduk ki abi? ben 5 senede bitirdim sikko bolumu So i grab my boombox and hit the TURBO BASS.. | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |