[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati-Do / Tutorials [Öğretiler] |-- |-- |+ Ahşap İşleri... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:05
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Bir süredir ahşap işleri ile ilgileniyorum Atölyeye sahibin, elimden geldiğince marangozluk malzemelerimle ahşap dekorasyon malzemeleri yapıyorum ufak tefek bu işlerle ilgilenenler var mi? ya da şunları beğeniyorum keşke evimde olsa tarzı bana fikir konusunda yardımcı olur musunuz? ben de size yardım ederim ihtiyaçlarınız doğrultusunda. saygılar. verbum sat sapienti est 1 defa güncellendi. Son güncelleme 29/12/2015 20:06 tarihinde Fistan tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:09
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
işsizim günde 1000 tane falan pinterest instagram fotoğrafı bakıyorum bu konuda buraya da konu açayım dedim belki gözden kaçan talep edilen beğenilen şeyler çıkabilir verbum sat sapienti est | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ben de marangoz olmak istiyorum, ama malzeme isi zor, yapacak yer yok. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
So i grab my boombox and hit the TURBO BASS.. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:15
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
So i grab my boombox and hit the TURBO BASS.. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:17
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
cocukluğumdan beri babamla bişeyler yapardık, köpeğe kulübe, masa, raf vs elim yatkındı bu işlere, zevk de alıyordum uzun süre işsizlikten sonra bi atolye kurmaya karar verdim, fırsat oldu. malzeme sonuçta kereste, odun, tahta. eski malzemeleri bile değerlendiriyorum, söküp tekrar başka bişeye döndürüyorum, kerestecilerden satın alıyorum falan. çok büyük makinalarım yok ama ufak tefek malzemeleri aldığım aletlerde yeterince işleyebiliyorum tek takıntım sunta ve mdf kullanmıyorum sadece masif ahşap ile çalışıyorum verbum sat sapienti est | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:17
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
kesin olması gerekenler bilumu izeltaş serisi =P sunta kesme şerit dekupaj planya el frezesi matkap şarzlı şerit zımpara (makine değil el aleti olan) So i grab my boombox and hit the TURBO BASS.. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:20
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Dışarı işe gidiyormusun peki? Yani bir evden eşyaları alıp atölyeye götürüp yapmak gibi... | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:21
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
hepsi var bende ilk videodaki masayı yapabiliyorum, ikinci videodaki pala sapını da yaparım ben biraz daha rustic şeyler yapıyorum şu anda. tabure, 6'lı bira taşıyıcısı, geometrik kitaplık vs verbum sat sapienti est | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:24
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bazı arkadaşlar mesela paletten yatak yapma hevesindeler, ama aletleri olmadığı için sadece istemekle kalıyorlar ben temin edip düzgün ve sağlam bi şekilde yardımcı oluyorum eskimiş mobilyaları da yenilerim ama dah çok kendim bişeyler üretme peşindeyim verbum sat sapienti est | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:26
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Bir iki örnek gönderebilirmisin peki... Benim bir arkadaşım mimar istanbulda bu tarz eski evleri, ofisleri restore edip kendileri de birşeyler üreterek yeniliyorlar. Belki yardımcı olabilirler... Ama önce bi örnekleri gösterelim. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:30
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Mesela onların kendi yapmış olduğu bir sehpa... | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Dec 2015, 20:41
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
dediğim gibi ufak tefek şeyler yapıyorum şu anda ama yenileme, büyük işler olursa da yaparım ufak işlere örnek masif tabure six pack bunun üstünde metal kapak açma aparatı var üstüne de logo baskısı yapıcam henüz bitmedi altıgen raf/kitaplık boyadım ama fotografı yok boyanmış halinin kasa, ahşap tepsi vs yaptım fotografları olanlar bu kadar [imgur.com] [imgur.com] [imgur.com] verbum sat sapienti est | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |