[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / Gezdim Tozdum |-- |-- |+ Istanbul'da Restaurant... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 17 Jan 2018, 11:31
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
kim nerde demiş abi dışarda ağırlamanız gereken bir misafiri eve götürün, iş yemeklerinizi evde yiyin diye ? ben mi bir şey kaçırıyorum. | |||
TW
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 17 Jan 2018, 11:36
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
konunun konuyu açanla ilgili kısmı bitti ama. biz şuan keyif kısmına geçtik ? | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 17 Jan 2018, 12:16
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
canim anne sofrasi diye ev yemekcisi urunlerinden de takviye yapacaksin tabi..cerkez tavugunu mesela oradan alsan cakilmaz.. Life is 10% what happens to me and 90% of how I react to it. –Charles Swindoll 1 defa güncellendi. Son güncelleme 17/01/2018 12:17 tarihinde dana22 tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 17 Jan 2018, 19:35
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
abi evde aynı zevk olmuyor. evde uykum geliyor direkt ![]() ayrıca yani mekanlardaki mezeleri yapmak da ayrı bir beceri. meze işini beceremiyorum. Dışarı çıkmak için gidiyorsun oralara. değişiklik oluyor. bu arada bu fiyatlar asla değişmez. bu böyle kalacak artık. eskidendi deyip anıcaz. sahiciaraba.com // twitter.com/sahiciaraba | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |