[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / Gezdim Tozdum |-- |-- |+ 28-30 Ekim'i değerlendirmek... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:30
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Selam, 3 gün tatili olan arkadaşlar. Benim de var. Napsam bilemiyorum. 2 veya 3 kişi olacağız. Arkadaşlarım bağyan olduğu için kafama estiği gibi plan yapamadım. Eskişehirdeyiz. 1 veya 2 gece konaklamalı,Türkiye'nin öbür ucu olmayan bu mevsimde nelereleri tavsiye edersiniz? :) Amaç ne derseniz, sadece mekan değişikliği, rahatlamak vs.. Tşk işte bunlar hep sex 1 defa güncellendi. Son güncelleme 26/10/2016 11:31 tarihinde Dynun tarafindan yapilmistir. | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:31
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
eskişehirde korsan gemisi ve şato var diye hatırlıyorum. "bağyan" -kadın dersen gönüllerini kazanırsın xd- arkadaşların sevecektir. mini disneyland lul dur lan zaten eskişehirdeymişsiniz. kapadokyaya gidin abi. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 26/10/2016 11:32 tarihinde Shean tarafindan yapilmistir. | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:34
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ben wow'da 7.1 patch, civ 6, ev tadilatı ile değerlendiriyorum ![]() .o][__n_n_|SA[.._༼ つ ◕_◕ ༽つ__ >(________|__|_[hype_aboard] _/oo OOOOO oo` ooo ooo ' | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:35
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
abi kabak diyorum baska bisey demiyorum yaa yada alacati. bu mevsimde harika olur fark ederse kahrolayim | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:36
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
kapadokya mağara oteller gogogo You know spies, a bunch of bitchy little girls. | |||
Üye |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:37
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Arnavutluğa gidin başkente yeter 2 gün, çok bişi yok zaten hem de ucuz | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:37
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
sonra balon turuna çıkarsınız ölmezseniz romantizm gösterirsin kızlara. sonra çıtayı artırdığın için sevgilileri seni düşman beller. win-win | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:39
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
2 kızdan biri sevgilin/yazdığın diğeri de ekürisiyse ben de gelirim kapadokyaya. 2si de benim dersen ![]() You know spies, a bunch of bitchy little girls. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 26/10/2016 11:39 tarihinde DRaGoN_SLaYeR tarafindan yapilmistir. | |||
Yaz Aşkı
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:47
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Oymapinarda festival var ben orda olucam tavsiye ederim escape : kernel ne bilmiyorum, kullanmıyorum Red : bazı sahneler var kadının her yerini yalıyosun Esh : Ben bile ruyamda orgy yaparken en fazla 2 unlu aliyorum gruba | |||
Üye
![]() |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:47
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ahah adam ilk mesajında kapadokya'ya gidileceğini kesinleştirdi, ikinci mesajında YANCI oluyor. helal valla inisiyatif almak bu.
1 defa güncellendi. Son güncelleme 26/10/2016 11:47 tarihinde Stringray tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:48
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
eskisehir..hizli tren..atla konyaya git gece kalmadan gunubirlik..ye ye don.. Life is 10% what happens to me and 90% of how I react to it. –Charles Swindoll | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:49
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Selam Kapadokyaya bayramda gittik 4 kişi :( abant diyen oldu mudanyaya gidin ordan ada turu yaparsınız falan diyen oldu işte bunlar hep sex | |||
TW
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:56
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Olamadım ![]() You know spies, a bunch of bitchy little girls. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 26 Oct 2016, 11:57
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
biraz açar mısınız yakışıklı bey işte bunlar hep sex | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |