[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / Gezdim Tozdum |-- |-- |+ Balayı / Roma... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 23 Dec 2015, 21:49
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
e tamama söyle o zmana. hem millete soruosun cevap gelmeyince de daha iyi yerler var diyorsun fasdad floransa ya gitmiştik biz geçen sene bu zamanlar üstüne bologna. soğuk değildi kesinlikle. akşamları tabi dondu bir taraflarımız, yağmur vardı gerçi. ama gündüz çiçek gibiydi valla. | |||
Üye |
ID
§ 15 Feb 2016, 22:32
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
2 hafta sonra 3 geceliğine Roma'ya gidiyorum eşimle. Balayı amaçlı olmasa da bu topic'den devam edeyim. Turla gitmiyoruz. İnternette aratınca zibil tane blog sayfası çıktı. Neyi okuyacağımı bilemedim. O yüzden patiler size soruyorum. Vatikan'a yakın bir yerde airbnb'den bir ev ayarladık. Roma Pass'a gerek var mı? Ulaşım ve bedava 2 müze girişi veriyor ama 36 eu kişi başı. Yürürüz bol bol diye düşündüğüm için karar veremedim. Ayrıca bildiğiniz yemek ve gezmek için güzel, ilginç mekanlar var mı? | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |