[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Paticik.com / Paticik.com |-- |-- |+ Kullancı adımla giremiyorum... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() |
ID
§ 28 Jun 2017, 09:47
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Selam, Cute user adımın şifresini unuttum, email adresime unuttumdan geldi ancak şifre ile giriş yapamıyorum bu user yok diyor. Halpx ![]() Mesaj atacak topic bulamayan bir forum Trollü kadar kederliyim. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 28 Jun 2017, 10:03
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ban yemiş olduğundan olmasın? he who knows best knows how little he knows. | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() |
ID
§ 28 Jun 2017, 11:02
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Niye ban yiyim yaf durup dururken ![]() Mesaj atacak topic bulamayan bir forum Trollü kadar kederliyim. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 28 Jun 2017, 11:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Sanırım o yazıda bana ait olmayabilir!, ipsine bakarmısınız ben bulgaristandayım son 1 yıldır birde 2002den beride üyeyiz yani herhangi bir sicilimizde yok öyle ban mı olur ![]() Mesaj atacak topic bulamayan bir forum Trollü kadar kederliyim. 2 defa güncellendi. Son güncelleme 28/06/2017 11:08 tarihinde Nomak tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 28 Jun 2017, 11:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
[forum.paticik.com]
Hadi yine iyisin eski hesap sonsuza kadar açılmayacakmış ![]() | |||
Üye
![]() |
ID
§ 28 Jun 2017, 11:50
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Di'yede yazamadım yörünge dışı diyor. ![]() Yazınında kontrol edilmesi lazım ben cidden bayadır okuyorum ama yazmıyorum, pekte tarzım değil öyle yazmak. Mesaj atacak topic bulamayan bir forum Trollü kadar kederliyim. | |||
Köylü
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() |
ID
§ 28 Jun 2017, 12:05
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Sanırım Di yazmıştı son şifremi, email sıkıntı yaşamıştık.Şifre klasikti değiştirmedin bende, herif oradan götürdü herhalde. Mesaj atacak topic bulamayan bir forum Trollü kadar kederliyim. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 28 Jun 2017, 12:06
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bu accountla yazmaya devam et işte verbum sat sapienti est | |||
Üye
![]() |
ID
§ 28 Jun 2017, 12:09
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Olmaz Fistan, Mesaj atacak topic bulamayan bir forum Trollü kadar kederliyim. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 28 Jun 2017, 12:11
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Editor sizin şifreleri bulmuş önüne gelen ile yazıyordu. 123456 diye şifre koyarsanız banlanır yani. Forumda admin falanda yok öyle kalacak büyük ihtimal. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 28 Jun 2017, 12:16
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Hadi ya, şifre koyma işi şöyle benim email eski iş emailıydı giremiyordum sonra değiştirmiştik.Sağolsun Di yardımcı olmuştu ve şifre vermişti bizde onunla giriyorduk klasik işte explorerda kayıtlıydı. 14-15 yıldırda burayı okuyoruz alışkanlık oldu artık, çoluğa çocuğa karışmak üzereyiz nerede bilelim bir gün gelecek lalenin teki böyle birşey yapacak... Mesaj atacak topic bulamayan bir forum Trollü kadar kederliyim. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 29 Jun 2017, 12:44
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Geçen baktım da bulamadım, di niye kendini banladı? Bunun anlatıldığı bi topic vardır herhalde. | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |