[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Paticik.com / Paticik.com |-- |-- |+ Surdan banliyim, acilmasini talep ediyorum konusu... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 16 Jul 2017, 16:35
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
babacum birine küfür etti galiba, son mesajlarında silmedilerse duruyordur | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 17 Jul 2017, 11:38
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bingildak self-ban istedi. babacum'da sektir çekti birine, hadi banlayin simdi dedi. bnet: bonesoul#2655 steam: raistlinthewiz | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 17 Jul 2017, 11:44
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
son 4 ban kim bu arada, ben kaçırdım onları. bingil, babacum and? | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 17 Jul 2017, 13:03
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
grego sabah da caponlu gif atmıştın bi yere, görünce nerden esti bilmiyorum sayende sabahtan beri downton no gaki no tsukai arahende izliyodum ofiste. şimdi direk matsumoto'yu atmışsın içine mi doğdu nedir. belki bunların hiçbirini bilmiyorsundur o ayrı. bilmeyenlere funfact: şu ingilizce dersinde gülmemeye çalışan japonlar vardı ya he onlar işte. japon esprileri seviyosanız kaçırmayın bu programı. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 17 Jul 2017, 13:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
adamlar ne kadar karizmatik gittiler. ben de geçen sene garbage'a inşaatta doggy style seks yapan 2 dede videosu atıp banlayın beni demiştim. banlamıştı di hemen. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 17 Jul 2017, 13:05
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
biliyorum biliyorum, kasıtlı atıyorum. bu haftasonu iyi güldürdü hergeleler sfdgb | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 17 Jul 2017, 13:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
abi hala devam ediomuş açtım 2017 bölümünü izliyorum çok mutluyum o beşliyi bir arada görünce mutlu oluyorum | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 17 Jul 2017, 13:16
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Sebebi neydi ki? Malê axê diçe canê xulêm dêse Ağanın malı gider uşağın canı yanar | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 17 Jul 2017, 13:18
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
dedeleri 4-5 tane başka dede basıyordu. hepberaber vay maşşalllaaah diye gülüp eğleniyorlardı sonra basılanlar ve basanlar. çok absürd ve komik bi videoydu. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 17 Jul 2017, 13:20
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bu hamada`nın herkese karşı agresifliğine anlatan bi bölüm var onu izle hamada`s unthinkable trial . neyse çok dağıtmayım konuyu. matsumotosan ın twitter ı nı vereyim [twitter.com] | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 21 Jul 2017, 14:47
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
dasaa niye gitti trollden mi? Milli içkimiz Ayrandır... | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |