[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / Görsel Sanatlar |-- |-- |+ İstanbul'da çerçeve yaptırılacak yer önerisi... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 22 Jan 2016, 22:19
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
70'e 100 ölçülerinde bir postere çerçeve yaptıracağım da. Daha sonra da başka tablolar için gidebileceğim, abzürt pahalı olmayan bir yer biliyor musunuz? | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 23 Jan 2016, 16:19
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Besiktas'ta vardı, barbarosta çıtır pub'dan hemen soraki ilk kucuk sokakta. Abartı pahalı degildi ama bi kere işim düştü bilemicem çok diyafram8.com | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 23 Jan 2016, 16:30
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
45 liradan fazla verme zaten, mat cam yaptir bir de. ince cita kullansinlar. fark ederse kahrolayim | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 25 Jan 2016, 19:37
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Alakasız olacak da sana öm atmıştım görmedin galiba. Bakar mısın diyecektim. ![]() Bu mesaj kendi kendini imha edecektir sdsfsf. | |||
Üye |
ID
§ 25 Jan 2016, 20:08
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Koçtaş bauhaus gibi yerlerde yapılıyor diye hatırlıyorum. Stüdyo fotoğrafçılar da yapar ama çok para ister onlar | |||
Üye | ||||
Yörünge Disi |
ID
§ 07 Sep 2016, 14:02
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
çerçeve gerekiyor bana da, yeniköy istinye trabya taraflarında falan bilen var mı şurası var [artmosfer.com] ayakta silkerler gibi geld .o][__n_n_|SA[.._༼ つ ◕_◕ ༽つ__ >(________|__|_[hype_aboard] _/oo OOOOO oo` ooo ooo ' | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 07 Sep 2016, 15:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bauhaus yapıyor, fiyat hatırlamıyorum ama *Hasta la victoria Siempre* | |||
Üye
![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 08 Sep 2016, 10:44
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
git bauhaus'a yaptır. s.e.n.k.o Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
Yörünge Disi |
ID
§ 08 Sep 2016, 11:11
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Artmosfer de hallettim ya 60 falan tuttu .o][__n_n_|SA[.._༼ つ ◕_◕ ༽つ__ >(________|__|_[hype_aboard] _/oo OOOOO oo` ooo ooo ' | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |