[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ / Karalama Defteri |-- |-- |+ Türkçe Grimdark Romanlar... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() |
ID
§ 15 May 2016, 17:36
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Baslikdanda anlasildigi uzere turkceye cevrilmis grimdark tarzi (game of thrones haric) bildiginiz begendiginiz kitaplari paylasirsaniz sevinirim.. Keske wh40k ve witcher in kitaplari da cevrilse ![]() | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
Viktor'yaaa
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 May 2016, 02:13
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
orjinal sandim ben yazana kadar turkce grimdark roman olmiycak ne yazikki ^_^ Dreams disappear when the dreamer wakes. Every last one of them with no exception. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 16 May 2016, 10:09
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
lan anladınız işte dilimize çevrilmiş ne var ne yok.belki arada kaçırdıklarım vardır vs.diye konu açtıydım hipnelik yapmayın söyleyin ya.. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 May 2016, 10:23
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
olsa dükkan senin... sen bildiklerini söyle, onların haricinde kalan varsa yazan çıkar belki "zenginliği gürültülü sözlerle övünmek için değil, bir iş başarabilmek için bir fırsat biliyoruz. yoksul olmayı değil fakat bundan kurtulmak için uğraşmamayı ayıp sayarız. devletle ilgilenmeyen kimseyi zararsız değil, yararsız buluruz." Perikles | |||
Üye
![]() |
ID
§ 16 May 2016, 10:37
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
benim bildiklerim centimen piç serisi, birde pegasus yayınevinden çıkan dikenlikler prensi(parçalanmış imparatorluk serisi galiba devamı türkçeleştirildimi bilmiyorum) Kral katilini,GOT herkeşler biliyor zati aslında şöyle bakınca başkada yokmuş gibi lan asdadf | |||
Genel Yönetici
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 May 2016, 10:55
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Ne Scott Lynch, Ne Kingkiller, ne de ASOIAF grimdark degil. O saydiklarindan Prince of Thorns sadece grimdark. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 16/05/2016 10:56 tarihinde GERGE tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 May 2016, 11:45
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
whitewolf dan hiç çeviri yapılmadı dimi? "zenginliği gürültülü sözlerle övünmek için değil, bir iş başarabilmek için bir fırsat biliyoruz. yoksul olmayı değil fakat bundan kurtulmak için uğraşmamayı ayıp sayarız. devletle ilgilenmeyen kimseyi zararsız değil, yararsız buluruz." Perikles | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 16 May 2016, 12:42
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
sword of truth serisinin, wizard's first rule çevrilmişti sanki türkçeye gerisi gelmedi hani grimdark mı bence değil ama klasik fantastik edebiyatından daha iiydi diye hatırlıyorum. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 16/05/2016 12:42 tarihinde scorch tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 01 Feb 2018, 12:51
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Jean Christophe Grange'in tüm kitapları. edit: Witcher kitaplarının 3 cildi çevrildi bu arada. İlkini okudum. Ama beklediğin kadar grimdark olmayabilir, söyleyeyim. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 01/02/2018 12:52 tarihinde Akuma_Blade tarafindan yapilmistir. | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |