[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Zone / Konu Dışı |-- |-- |+ pırlanta piyasası... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() |
ID
§ 16 Feb 2017, 12:53
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
4-5 ct'lık pırlanta almazsan zor abi Bende bi hareketlenme oldu | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 Feb 2017, 13:03
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
oyle bi pirlanta mı var abi? david beckham stili sdfgs So i grab my boombox and hit the TURBO BASS.. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 Feb 2017, 13:11
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
0.50 karat tek taş yüzük ne kadar ohyeah verbum sat sapienti est | |||
Üye
![]() |
ID
§ 16 Feb 2017, 21:19
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
4500-5000 civarı Bende bi hareketlenme oldu | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 Feb 2017, 21:39
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
tek tas icin internetten alim ne kadar guvenilirdir? atasay, altinbas gibi bilinen magzalar guvenilir midir? sertifikasini falan da koyuyolar ama bilemedim. bir de mesela tamamiyle ayni ozellikleki iki pirlanta yuzugu atasay 10 liraya satarken altinbas 20 liraya satabilme durumlari oluyo mu? | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 Feb 2017, 21:40
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Öyle olduğu için bütün yüzükleri ohyeahden alıyoruz zaten. Götüyle inatlaşan donuna sıçar. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 Feb 2017, 21:44
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
simdi gordum ohyeah nin konunun moderatoru oldugunu, attim om'yi ![]() | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 Feb 2017, 22:32
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
yolum düşerse seti götürüp bi fiyat isticem valla ohyeah den vik vik vik Praise the Sun | |||
Üye
![]() |
ID
§ 17 Feb 2017, 06:03
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Selamlar, Bu sektörde herkes kafasına göre ürünü satabilmekte. Kesinlikle fiyatlarda bir tutarlılık bekleyemezsiniz. Atasayda 10 liraya Zende 13 liraya Altınbaşta 15 liraya bulduğunuz ürünü biz 7 liraya yapıyoruz. Ürün kalitesi uluslararası mücevher sertifikası ile kanıtlanmış ürünlerdir. Dünyanın her yerinde geçerliliği bulunmaktadır Bende bi hareketlenme oldu | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 17 Feb 2017, 09:00
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bide abi aynı özellik derken herşeyi aynı mı 4C olayı var ya işte mesela altınbaş kocaman yazmıs 0.7 karat yüzük 7000 TL sonr abakıyosun taş bildiğin endüstriyel kesme taşı kalitesinde | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 20 Mar 2017, 16:54
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
pati ahalisi, kendisi ile cok guzel bir alisverisimiz oldu. onur a'dan z'ye cidden her konuda size yardimci oluyor, kafanizda ki tum sorulari cevapliyor. aldigim hediye de tam istedigim gibi, hatta daha guzeli oldu diyelim ![]() kendisine pirlanta konusunda bayagi guvenebilirsiniz, boyle bi isiniz olursa, mutlaka kontagi siz de bulunsun. burdan tesekkur ediyorum tekrardan kendisine, is hic uzamadan tam beklenen zamanda bitti, cok cok guzel is cikardilar. ![]() | |||
Üye
![]() |
ID
§ 21 Mar 2017, 10:00
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Abi çok teşekkür ederim. Güle güle, güzel günlerde kullanın Bende bi hareketlenme oldu | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 11 May 2017, 10:58
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Ben de Onur'a özel tasarım bir yüzük yaptırdım evlenme teklifi için. Bütün süreçte sizi bilgilendirmesi, yapılan işçilik ve en önemlisi piyasaya göre verdiği fiyatıyla gerçekten övgüyü hak eden bir arkadaş. Şimdi elime geçti yüzük ve ona istinaden yazıyorum orjinalinden güzel olmuş, elinize sağlık ![]() Teşekkürler pati, teşekkürler Onur ![]() Arkadaşı gönül rahatlığıyla harraslayabilirsiniz, kefilim. [̲̅k̲̅][̲̅e̲̅][̲̅k̲̅] | |||
kraliçe
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 11 May 2017, 11:03
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ooo adem fakir rpsi yapıyorsun ama evleniyorsun ^^ gz | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 11 May 2017, 11:06
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Fakirler evlenemez mi olm ![]() [̲̅k̲̅][̲̅e̲̅][̲̅k̲̅] | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |