[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Zone / Konu Dışı |-- |-- |+ Kırmızı Şarap... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 19 Oct 2004, 11:33
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
angora ve doluca derim bide ömer hayyam var fiyat/performans açısından hehe | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 19 Oct 2004, 11:36
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Kalecik karası öneririm. Ayrıca kırmızı şarap üzerine içki yok.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık ![]() | |||
Üye |
ID
§ 19 Oct 2004, 11:43
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
kalecik karası öküz gözü hatta 2sinin karışımı. bu 3ü güzeldir. soğuk diyarların üzümlerinde güzeldir.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum | |||
Üye |
ID
§ 19 Oct 2004, 11:46
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Turasan Kalecik Karası... Dünyanın üç farklı lezzete sahip tek şarabı. Kokusu+İçimi+İçtikten sonra ağızda bıraktığı tad farklı yani. Ama ben bir türlü bulamadım, nerde bulabilirim sizce? Alternatif olarak (daha hesaplı olması babında) Kavaklıdere Yakut[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam | |||
Üye |
ID
§ 19 Oct 2004, 11:49
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
buzbağ öküzgözü'nün en iyilerinden biridir, kesin denenmelidir, ancak bana göre öküzgözü-boğazkere harmanının yanına yaklaşamaz. | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 19 Oct 2004, 13:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
kesinlikle doluca antik agora..[signature][hline]Bu imza 0.031 saniyede yaratıldı. | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 18 Mar 2017, 22:49
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
fethiye'nin goca şarabı var. fiyat performans olarak unique bi şey hep böyle kalsın istiyorum. burda öğretmlenler falan yapıp satıyolar ek gelir olarak. taylan hoca'dan alıyorum sadb. baya breaking bad rp'si var adamda. robert scam industries | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 18 Mar 2017, 22:53
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
13 yık önceye cevap verdiğinin farkında mısın peki, yoksa çok mu içtin | |||
Yörünge Disi | ||||
Yörünge Disi |
ID
§ 18 Mar 2017, 23:16
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
gerçekten fark etmemiştim de topik hortlatmaya olan tepkiyi anlamıyorum. ayrıca 31 diyelim. ilk çıkan başlığa yazdım ilgili. robert scam industries | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |