[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Zone / Müzik |-- |-- |+ Gökçe Kılınçer - güneşin kızkardeşi... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 06 Nov 2015, 13:52
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
aynen abi çok saçma bir sürü güzel yer varken, şimdi ilk aklıma gelenlerden camden town olsun piccaly olsun covent garden olsun yani aptallık resmen. allahu ekler b.net: ustoo#2754 steam: comanchi | |||
Üye
![]() ![]() ![]() | ||||
Yörünge Disi |
ID
§ 06 Nov 2015, 14:28
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bok gibi cunku, hatun kaldirmak icin kullanilan bir sarkici + Ceylan Ertem dinler misin? - Tabi burcu, cok severim fark ederse kahrolayim 1 defa güncellendi. Son güncelleme 06/11/2015 14:28 tarihinde Peregrin tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 20 Nov 2015, 05:12
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bi arkadaşın arkadaşıymış o vasıtayla tanıdım bu şarkıyı. şahane dört dörtlük on yıldız çalışma. 70'lerin tadını yakalayabilmesi ayrı bi keyifli olmuş. onun dışında kendi stilini de kurmuş felan bayıldım. ayrıca evet tarantino havası da var.
gönül yazar? | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 20 Nov 2015, 05:36
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
. y 1 defa güncellendi. Son güncelleme 20/11/2015 05:36 tarihinde Saeros tarafindan yapilmistir. | |||
TW
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 24 Dec 2017, 04:24
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
arada bir aklıma geliyor bu şarkı, kim olduğunu unuttuğum için yarım saat arama yapıyorum sırf bi dahaki sefere kolay bulabilmek için uplıyorum De ki, biz onu yaş üzümden yarattık | |||
Üye
![]() ![]() ![]() | ||||
MTG Turnuvası 1.si
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 24 Dec 2017, 10:40
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Bir kaç sene geç kaldı heh . Sesi cok güzel ama bu retro söyleme işi baydı.Ekmeğini yiyen yedi bitirdi. Yalan'ı da güzel soylemişti ama güneşin bacısı gibi şarkılar yapması lazım. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 24/12/2017 10:41 tarihinde Masticore tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 25 Dec 2017, 11:52
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
çok güzel bir tespit ![]() ceylan hanıma bende ısınamıyorum, insanın içinde böyle kımıl kımıl, hışır hışır bir his bırakıyor... "zenginliği gürültülü sözlerle övünmek için değil, bir iş başarabilmek için bir fırsat biliyoruz. yoksul olmayı değil fakat bundan kurtulmak için uğraşmamayı ayıp sayarız. devletle ilgilenmeyen kimseyi zararsız değil, yararsız buluruz." Perikles 1 defa güncellendi. Son güncelleme 25/12/2017 11:56 tarihinde Feamer tarafindan yapilmistir. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 26 Dec 2017, 09:20
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
sadece şarkı söylemeye odaklanması, "entelim bana bakın çok entelim" tripleri yapmaması ve güzel sesiyle şarkı söylemesi çok iyi | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 26 Dec 2017, 19:21
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ceylan ertem zaten kadıköyün yıldız tilbesi değil mi? De ki, biz onu yaş üzümden yarattık | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 26 Dec 2017, 20:06
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
son klip ile yalan klibindeki ses ahenginde bariz fark var. yalan klibinde audio tune manyagi yapmislar kadini. | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |