[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Zone / Vizyon |-- |-- |+ Kingsman: The Golden Circle (2017)... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 24 Sep 2017, 09:53
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Desene zarar edecek film Mindless action işte kafayı yormadan izleyin geçin Archmemur | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 24 Sep 2017, 11:15
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
mieeh ilk filmin komedi analytısı gayet netti ordan yürüyüp vuruyodu yumruğu. bu bi karmakarısık daha az rafine bi film olmus 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 24 Sep 2017, 13:04
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
o da değil işte. pek aksiyon da yok filmin tamamına baktığın zaman. toptan kötü bi film olmuş. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 24 Sep 2017, 13:06
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Aksiyon yok mu, aynı filmi mi izledik hocam Archmemur | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 24 Sep 2017, 13:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ya var da film o kadar uzun ve lüzumsuz sahnelerle, sub plotlarla dolu ki o filme o aksiyon az ve sıkıcı geldi bana. baya baya sıkıldım ben filmde. | |||
Üye
![]() | ||||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 25 Sep 2017, 13:31
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Aksiyon sahnelerinde kullanılan kamera açıları ve detaylar baya üst seviyeydi ya. Aksiyon filmi çekiyorum diye salak salak sahneler koyan marvel filmlerinin yönetmenlerine izletmek lazım. hopdediks | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 25 Sep 2017, 13:37
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
abi açılar iyi güzel de ellerinde tam otomatik silah olan adamların kahramanın üzerine yumruk atmaya koşması olayı çok baydı, john wick'in özellikle ikinci filminde de çok göze batıyordu. | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 25 Sep 2017, 14:03
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
john wickin ikinci filminde olay kursun geçirmez takım giydi ya bi kere adam bildiğin bubble açmış paladin gibi gezdi bütün film | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Oct 2017, 08:55
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
adam rozeti uzatırken, prezervatif veriyor sandım. Yönetim istifa #azizyıldırımistifa #yallahazizyallah | |||
Alan Yetkilisi
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 03 Oct 2017, 09:58
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Eglendirdi ama ilk film daha iyiydi bariz. | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |