[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Zone / Vizyon |-- |-- |+ Logan (2017)... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 23 May 2017, 10:42
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bu gözler interstellar başlığında "kara delik öyle olmaz" gördü. bunlar bişi değil yani, sıkıntı yok. blood on her skin, dripping with sin, do it again living dead girl | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 23 May 2017, 10:44
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
e tamam işte bu film dediğin özelliklerin aksi özellik gösteriyor ![]() hani civil war'a olağan marvel desen evet deriz de, şu logan'daki atmosfer bile bambaşkaydı, böyle last of us oynadıysan ordaki atmosfere yakındı. Baya uzak yani olağan marvel filmlerinden. s.e.n.k.o Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 23 May 2017, 10:51
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Adam "millet sonunda ağlamış, nasıl bir saçmalıktı görmeye gittim FİLAN" diyerek gitmiş abi.. stop trying to reason with him | |||
Üye
![]() |
ID
§ 23 May 2017, 11:15
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ibnelik ? cibili cibili şak şak şak hadi yavrum bidaa vur şak şak şak | |||
TW
![]() ![]() ![]() | ||||
kraliçe
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 23 May 2017, 11:17
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ibne olman için erkeklerden hoşlanman lazım. | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 23 May 2017, 11:22
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bende mastikora karsi bos deilim. got milf? | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 23 May 2017, 11:41
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
days of future past falan işte o filmin son sahnesinden 7 yıl sonrası falandı galiba. şu koyulmuştu hatta bu topicte bi yerlerde: y | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 23 May 2017, 12:53
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Sıkıcı abi film, vaadettiklerinden hiçbirini de sunmuyor. Her sahne 500 km oteden belli Dandik agents of shieldın bu sezon çoğu bölümünde daha manly tears sahnesi vardı Bilemiyorum altan | |||
MTG Turnuvası 1.si
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 23 May 2017, 13:40
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Benim superhero filmim böyle olsun. Doctor Strange gibi 1 dakika action'ı durmayan filmlerden gına geldi. Yaşlandım galiba TOMATOMETER 92% IMDB 8,4 Metascore 77 Paticik 3/10 | |||
Yörünge Disi |
ID
§ 23 May 2017, 14:03
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Aradan kaçmış bu tısss | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 23 May 2017, 14:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Drama kraliçeliğine gerek yok, 2 tane çıkıntı adam var beğenmiyoruz diyen he diyin geçin işte. Standart marvel filmiymiş falan asd adam izlememiş aklında öyle kalmış belli ki. AMAN TANRIM NELER OLUYOR tepkisini doğuracak bi durum yok. Paticik puanı da 8/10 falan filmin. Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Bence filmin zayıf noktası "kötülerin" yeterince iyi yansıtılmamasıydı, Zander bölye Zemo kadar kaliteli bi karakterken yaptıklarını ve motivelerini 2 dialogla geçiştirip erkenden öldürmüşler, demir elli piçe gereğinden fazla focus var. Götüyle inatlaşan donuna sıçar. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 23 May 2017, 21:20
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
TL;DW: Adamlar dalga geçemiyor, o kadar beğenmişler Ama Patideki Snopy sahipleri mi bilecek bunlar mı ya Archmemur 2 defa güncellendi. Son güncelleme 23/05/2017 21:21 tarihinde quixef tarafindan yapilmistir. | |||
Üye |
ID
§ 23 May 2017, 21:24
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
abiler şu dedikleriniz o kadar acı ki, çoğunlukla beğenmediğiniz yerdiğiniz zihniyetten hiç farkı yok. Siz beğendiniz, paticik olarak, ben beğenmedim. Neler denmiş hakkımda, hiç tanımadığınız bilmediğiniz birisi hakkında ileri geri konuşmuşsunuz. Ve sebep, marvel filmi. | |||
Köylü
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 23 May 2017, 22:16
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Olagan bir marvel filmi demek isteidn sanirim | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |