[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Zone / Çizgi Dünyası |-- |-- |+ Tavsiye: Gintama... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 16 Jan 2018, 00:11
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
| |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 21 Jan 2018, 07:18
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
off özlenen gintama give a man a fish and you'll feed him for a day teach a man to google and he'll stop bothering you with stupid questions all the time | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 21 Jan 2018, 11:53
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ben gecen sezon'u da izlemedim daha biriktireyim diye. kac bolum etti acaba 30 olmus mudur? | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 21 Jan 2018, 12:02
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Geçen sezon arada kalan, atladıkları gag arcları verdiler 13 bölüm. Filler sezon. Hikayenin kaldığı yerden bu arc devam ediyor, 2 bölüm oldu daha. Biriken pek bir şey yok yani. | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 21 Jan 2018, 12:02
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
tuh be. maratonluk olmustur artik demistim olmamis jfdklfjds. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 30 Jan 2018, 15:40
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
son bölüm herhalde en gintama bölümlerdendi ya mükemmel give a man a fish and you'll feed him for a day teach a man to google and he'll stop bothering you with stupid questions all the time | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 19 Feb 2018, 06:09
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
abi her şeyi olabilecek en absürt şekilde bağlıyorlar. çok iyi ya ahahah give a man a fish and you'll feed him for a day teach a man to google and he'll stop bothering you with stupid questions all the time | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 13 Mar 2018, 18:46
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Bunu izleyen kimse kalmadı mı ya? Bütün eski karakterler birer birer olaya katılıyor, aksiyon filan çok iyi, izleyin. | |||
Viktor'yaaa
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 13 Mar 2018, 18:47
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Bitiyor olmasini kabul edemiyorum ![]() Dreams disappear when the dreamer wakes. Every last one of them with no exception. | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 13 Mar 2018, 20:18
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ben koptum bir süredir maalesef, devam edeceğim bir ara da boş kafa ve boş zamanla fırsat yakalayamadım. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 01 Apr 2018, 01:23
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Arcın orta yerinde ara verdiler, wtf? Niye ki? Manganın arayı bayağı bi açmış olması gerekmiyor mu yeterince malzeme vardı sanki? Neyse sadece 1 sezon atlayacaklar herhalde, Summer 2018 diyor devamı için. | |||
Viktor'yaaa
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 10 Jul 2018, 20:49
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
basladi gene, niye haber vermionuz ise yaramazlar ![]() Dreams disappear when the dreamer wakes. Every last one of them with no exception. | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 22 Aug 2018, 22:58
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
| |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 05 Oct 2018, 19:54
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
off asdfg give a man a fish and you'll feed him for a day teach a man to google and he'll stop bothering you with stupid questions all the time | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 05 Feb 2019, 01:46
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
give a man a fish and you'll feed him for a day teach a man to google and he'll stop bothering you with stupid questions all the time | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |