[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ] |
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giris Yap |
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] bagli degilsiniz: | Giris Yap | Üye Ol | |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Zone / Çizgi Dünyası |-- |-- |+ Avatar @ CNBC-E... |
Yazar |
![]() | |||
---|---|---|---|---|
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 23 Jul 2009, 01:34
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ya super olmus kesinlikle boyle GELSIN ARTIK diyip yenden avatar izledim 1 gece boyunca | |||
Üye
![]() |
ID
§ 24 Jul 2009, 10:46
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
sevmedim izleyemedim bile o derece sıktı beni... nickelodeon u ve yapımlarından iğreniyorum genelde... ama filmini merak ediyorum. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 24/07/2009 10:47 tarihinde cenx tarafindan yapilmistir. | |||
TW
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 24 Jul 2009, 13:55
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
öyle bir seriyi sevmediysen filmini hiç sevmezsin, söyliyeyim. 97 defa güncellendi. Son güncelleme 11/10/2018 10:03 tarihinde -Deno- tarafindan yapilmistir. twitch.tv/denoran | |||
Üye
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 26 Jul 2009, 04:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Türkçe seslendirme olarak izlediğim bölümlerden pek zevk alamadim..Cogu ifadeyi güzel veremiyorlardi..Korkuyu, öfkeyi iyi belli etmiyodu...İlk bölümden finale kadar aksiyonu dusmeyen güzel bir seri olmus..İzlerken sıkıldıgm bölüm hatırlamıyorum..Umarim filmi çizgisinin altında kalmayacak kadar kaliteli olur 1 defa güncellendi. Son güncelleme 26/07/2009 04:10 tarihinde applev0dka tarafindan yapilmistir. | |||
Genel Yönetici
![]() ![]() ![]() |
ID
§ 26 Jul 2009, 04:48
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
işte sonra depiştirdiler kadroyu ozellikle aang'ın seslendireni caya bi dğeişti 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE | |||
Üye
![]() |
ID
§ 09 Sep 2009, 12:44
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
Ben 2. sezondan başladım. Gayet tatminkar bir dublajdı bence. Merak ettiğim acaba 3.sezon 11.bölümü neredebulabilirim. Linkler ölü tüm sitelerde, online izlemekte imkansız. zira linkler kırık gene? | |||
Yörünge Disi | ||||
Üye
![]() |
ID
§ 20 Jan 2010, 11:10
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
bulamazsın. 3x11'den sonra dublajlı yok. ayrıca dediğin gibi dublaj her ne kadar tatminkâr olsa da orijinalinin yerini tutmuyor asla. dante basco'yu bir kere duysan yeter zaten. | |||
Üye
![]() |
ID
§ 23 Jan 2010, 17:09
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
ya bu filmin kadrosu ne rezalet öyle.zukoyu bildiğin kepçe kulaklı tipsiz adamın biri oynuyor.iyiki bi oscar kazandı slumdog millionare de.Aang desen tam olmamış.Ve umarım Azula ile Toph'ın olmamasının sebebi bu filmin yanlızca ilk sezonu anlatmasıdır.Off böyle olcaksa hiç çıkmasın bozulmasın dizinin büyüsü.. Less QQ more pew pew! | |||
Pati
![]() ![]() | ||||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 23 Oct 2018, 23:53
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
tales of ba sing se'de ağlamayan bizden değildir. little soldier boy, come marching home brave soldier boy, comes marching home ![]() thanks, i hate it! | |||
Üye
![]() ![]() |
ID
§ 14 Dec 2018, 01:06
[ Alintila ]
[ Özel Mesaj ]
[ Albüm ]
![]() ne kadar iyi bi dizi bu ya. b-tas'tan sonraki en iyi çizgi film olabilir. 3 rikenmort, 4 de samurai jack olsun ![]() thanks, i hate it! | |||
=o= |
[ Paticik.com |
Forum |
Kullanici Sozlesmesi |
Üye Ol
]
Iletisim : info [at] paticik.com Secereli Dobermann | Londra Rehberi Copyright 2001-2015 @ Paticik.com |
This forum is powered by Phorum |