Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rewendor

Mod
  • Mesaj sayısı

    36357
  • Üyelik tarihi

  • Son ziyareti

Son profil ziyaretçileri

Son profil ziyaretçileri bloğu aktif değil ve diğer üyelere de gösterilmiyor

Rewendor Kullanıcısının Başarıları

  1. Rewendor

    Şu aralar ne oynuyorsunuz ?

    Tek sıkıntısı zaten dövüş mekaniği tekrarı AC:O'nin. Yoksa atmosfer, hikaye, grafikler, senaryo, yan görevler, karakterler falan her şeyi muhteşem. (Bi de DLC'leri kötü) Sırf o atmosfer ve hikaye için (ful artı ful) bitirmeye değiyor mekaniklere. Sürekli skill değiştirerek farklı skill kombolarıyla ve silah tipleriyle giderek bi miktar daha oynanabilirlik artabiliyor, daha fazla seçenek yaratılabiliyor.
  2. Rewendor

    Beşiktaş 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

    Feinting'in fake atmak olması lazım, vuracak gibi yapıp vurmama kaleci o arada atladıktan sonra atma falan gibi (sonradan eklendi öncesinde millet suyunu çıkarttı diye hatırlıyorum). Bunun ona gireceğini sanmam. Yani, 1-2 random yerden daha baktım "eğer gol olursa atış tekrarlanır, gol olmazsa savunma yapan takım endirek kullanır" falan çıktı hep. Harbi hakemin kural ihlali olabilir bunun sonu.
  3. Rewendor

    Avrupa'dan Futbol [19/20]

    4 yediği de zaten son 2 gol maç koptuktan GS defansı bırakıp hurra girdikten sonra geldi. Çok kötü zamana denk geldi o maç.
  4. Rewendor

    Galatasaray 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

    https://eksisozluk.com/entry/162538777
  5. Rewendor

    Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

    Ya zaten roket atmışsın adama, ucuna taramalı da bağlamayıver
  6. Rewendor

    Galatasaray 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

    Şimdi baktım pozisyona. Penaltı doğru, kırmızı normalde düz pozisyono lsa verilmez, burada son adam diye doğru. Arkadaki içeri koşan adam yetişemeden kaleciyle karşı karşıya şut şansı var Zaha'nın. Ama vermeseydi de hakem yorumu olurdu. Yetişebilir der bişi derdi.
  7. Rewendor

    Galatasaray 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

    Ve bunu yazarken 4-3. Arada da 2-3 tane güzel pozisyon vardı.
  8. Rewendor

    Galatasaray 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

    Oheh maç varmış, hem de bu saatte... Üstelik de gayet güzel maçmış galiba, kaçırdım. Akşam sanıyodum, saat kaç diye googleladım, 3-2 83. dk dedi. Açar açmaz 3-3 oldu.
  9. Rewendor

    Galatasaray 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

    Yalnız overallda puan kaybı çok diye gömmüyorlar mıydı? Birkaç hafta önce öyleydi en azından?
  10. Rewendor

    Oscar ödülleri 2024

    Acitasyon ve SJW ile alması övülecek bir şey değil ki ama. Diğer filmlerinde yarattığı etki, yenilik vb varken "adam yahudi dramı anlattı ya" diye onları pas geçip bu filme vermek ne kadar doğru? Ha, Prestige falan da almış olsa buna vermiş olsalar o tamamdı.
  11. Rewendor

    Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

    Konuyu daha fazla tartışıp burada topici amacından saptırmayalım, ancak hiçbir yorum katmayan, sadece başkalarını çileden çıkartmak, damara basmak için atılan sistematik mesajlara özgürlük vermiyoruz, bunun serbest olduğunu da zaten iddia etmiyoruz, evet. Bu cezalar geçmiş cezalara göre katlanarak artıyor. Kendi attığın cezaya sebep olan mesajlarla burada diğer üyelerin yazdığı cezai yaptırım içermeyen olumsuz yorumlar arasındaki farkı gerçekten göremiyorsan zaten muhtemelen yanlış forumdasın. Ama ben görebildiğine eminim.
  12. Rewendor

    Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

    Böyle bir şeyden kimseye ceza verilmedi. Ceza sebebi ve ilgili mesajı zaten bildirim mesajında belirtiliyor.
  13. Rewendor

    Oscar ödülleri 2024

    Christopher Nolan'ın da ilk Oscar'ıymış bu. Sen kalk Prestige'le aday bile olama, Inception'la alama, sonra bu filme versinler.
  14. Rewendor

    Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

    Takımın oyuncusu hakemi herkesin önünde tehdit ettikten sonra ilk yarı 15 dk "fener gol atana kadar uzatması" oynayıp sonra haksız şekilde kırmızı kartla eksik kalmış rakibe maç biteyazarken 87. dk'da beraberliği bozan golü böyle "enteresan" bir penaltıdan atmayı 90+da maç çözüldükten sonra gelen gollerle "fark atmışız ki zaten yea" savunması kurtarmıyor
  15. Rewendor

    Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

    Valla o ekran görüntüsünde ayakta sekme var tam darbe anı değil gibi görmüştüm, haliyle çizgide olabilir. Ama son konan video gösteriyor ki zaten faulü yapan İrfan'mış.
×
×
  • Yeni Oluştur...