Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

maivresnon

=o=
  • Mesaj sayısı

    455
  • Üyelik tarihi

  • Son ziyareti

Son profil ziyaretçileri

Son profil ziyaretçileri bloğu aktif değil ve diğer üyelere de gösterilmiyor

maivresnon Kullanıcısının Başarıları

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Güncel Rozetler

  1. maivresnon

    Path of Exile #3

    t13 den hh düştü , bi kısmını ayırıp hemen rmt de gazladım
  2. maivresnon

    Kısırlaştırma Operasyon Sonrası

    yani internettede araştırdım, genelde korseyi 6-7. günden sonra çıkarmış kısırlaştıranlar.bizimki neden bu kadar uzun tuttu anlamıyorum. siz korseyi çıkarmamızı tavsiye eder misiniz ? fakülte işini araştırıp hemen götürücem içimin rahat etmesi adına.
  3. maivresnon

    Kısırlaştırma Operasyon Sonrası

    yok dişi benim kedi.
  4. maivresnon

    Kısırlaştırma Operasyon Sonrası

    yani veterineri ben çalıştığım için annem buldu ve götürdü. ama operasyondan 3-4 gün sonra ağzının kitlenmesi çok korkuttu. 2 farklı veterinerinde farklı birşey söylemesi garibime gitti. çünkü ben olaydan önce odamdaydım uyandı ve salona gitti , sonra geldiginde kardeşim farketti ağzı kapanmıyor diye. ne bir ses duyduk ne birşey . hayvanın zaten atlayıp zıplamaya hali yok bu ara. ha bu sabah bide kustu o ekstra olarak ama daha öncede olmuştu.baktığımda yaladığı tüyler sanırım ama yanımda uyurken sabah öksürür gibi sesler çıkarıp baya büyük bi tüy yumağı kustu. şimdi gündelik olarak çokokrem tarzı olan yalatın dedikleri şeyden veriyorum.
  5. maivresnon

    Kısırlaştırma Operasyon Sonrası

    dün ömrümden ömür gitti. bi anda ağzını kapatamadı hiç bir şekilde öyle kaldı. ağzı açık ama kapatamıyordu. nefes alıyordu. hemen veterinere götürdüm. o arada telaşla bi kaç arkadaşa video attım , çenesi çıkmış olabilir demiş vet. neyse götürdüğümde tasma takıldı-korseden dolayı vb şeyler söylediler ne kadar doğru bilmiyorum. bugün kendi veterinerinerine götürdüğümde düşmüştür vb dediler. tasma-korse değildir dediler. bir sorunu yokmuş. hayvan zaten sadece yemek yiyor ve yatıyor bu ara nasıl düştü etti ses meste duymadım ama inş başka bi sebebi yoktur. anlamadım neden veterinerlerin hepsi farklı birşey söylüyor. korseninde daha en az 2 hafta kalması gerektiğini yarası iyileşene kadar çıkarmayın dediler yoksa yolarmış. yazık ne çekti ya, umarım o ağzının açık kalma olayı birdaha olmaz.
  6. maivresnon

    Path of Exile #3

    var mıdır aktif oynayan ? 1 aydır önce başladım sayılır oyuna detaylı olarak bilmesemde atlasta takılıyorum öyle t13 14 falan,
  7. maivresnon

    Kısırlaştırma Operasyon Sonrası

    çok teşekkürler arkadaşlar cevap için biraz olsun içim rahatladı. neyse inşallah en kısa sürede eski haline kavuşur. hep aşağıdaki modda hiç pas vermiyor bana.
  8. maivresnon

    Kısırlaştırma Operasyon Sonrası

    yeni bir konu açmak istemedim hali hazırda 1-2 tane olduğu için, 2 gün önce dişi olan kedimi kısırlaştırdım.iyimi yaptım kötümü yaptım bilemedim. gördükçe içim acıyor. genelde hep uyku halinde , korse aldım yara yerine ulaşamıyor. aklıma takılansa geri geri falan yürüyor bazen. bu normal midir ? sebebi nedir bilemedim. birde serum yeri için bir ayağının orasını traşlamışlar ve tabiki ameliyat yeride var ama orayı ben şuan göremiyorum korseden dolayı. buradaki tüyleri ne kadar sürede eskisi gibi oluyor ? bilen arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. böyle bitkin ve halsiz gördükçe kendime küfür ediyorum keşke kısırlaştırmasaydım diye. kızgınlığa 4-5 gün max girip çıkıyordu. şimdiden teşekkürler
  9. selam beyler, elimdeki emektar laptopu , yeni bir laptop aldığım için satmak istiyorum. öyle aşırı donanım özelliklerinden anlamadığım için ilk olarak siz saygıdeğer , donanım canavarı pati üyelerine sormak istedim. sahibindene koysam mı yoksa direkt bilgisayarcılara gidip 2-3 tanesine gidip hemen elden çıkarsam mı bilemedim. ama tabi ilk olarak min fiyat oluşması gerekiyor kafamda. sizce aşağıdaki özelliklerde olan bi laptop bu şartlarda min ne kadar eder? Casper Nirvana 15.6 Üretim Tarihi : 12/2014 Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 840M 500GB SSD Diğer özellikleri ss olarak ekledim,
  10. monster iyidir ya. fiyat performans olarak daha ucuzunu ve donanımlısı bulamadım. ya excalibur alıcaksın ya da monster. ( ek olarak asus nitro tarzı bir cihazda vardı sanırım. ) herneyse ben 8.699 a i7 10.nesil 1650ti ekran kartı 500 ssd 8+8 16gb lı olan modelini sipariş verdim bekliyorum. fifa,nba,fm,dota2 falan takılıcam vakit kalırsa iş güçten. ayrıca rtx li ekran kartlarına çıkmak istersen 10.400 tl den başlıyordu onlarda sanırım. kendi aldığım cihazın msi da aynı özellikli olanları en az 13-14k dan başlıyordur.tamamen bütçeyle alakalı olan bir durum. ayrıca son postu atan arkadaşın dediği gibi upgrade edebiliyorsun garantiyi bozmuyor.
  11. maivresnon

    Football Manager 2021

    durma playden 3 e böldürüp 200 tl ye aldım dayanamayıp yine.hastalık olduğu için her sene alıyorum.yine si games rakipsiz olduğu için 1-2 ufak geliştirme ve güncel kadrolarla vermiş piyasaya oyunu.işten vakit kaldıkça oynuyoruz mecbur işte.
  12. maivresnon

    Nebula

    aynen ihsan adı , amca diyorlar forumda o da amca lığı kabul etmiş parmak mevzusuna gelirsek bilemiyorum parmakları kesikmi değilmi ?
  13. maivresnon

    Nebula

    coronalı günlerde 300+ online görüyor server , come to nebula hehe
  14. maivresnon

    Nebula

    şulzen almanyada babs kimse oynamıyor bizde bıraktık
  15. maivresnon

    Elifuzar Hoşgeldin

    eski sevgilimin adı elifti. şimdi evlendi falan. slm elif hanım
×
×
  • Yeni Oluştur...