[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol | Warhammer Online Turkiye | Kullanici Albumu ]
» Forum Gezgini ... Üye Ol / Giriş Yap
FORUM.PATICIK.COM
[ FORUM ANASAYFA ]  

[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ]
bağlı değilsiniz: | Giriş Yap | Üye Ol |
|+ Paticik.com Forumları
|-- |+ Pati Zone / Vizyon
|-- |-- |+ Sinepil ve Criticker...
Yazar RSS Konu: Sinepil ve Criticker {397}
  [ A ]
Yörünge Dışı
ID § 07 May 2008, 13:06    [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ]
İki site var.Çok hoşuma gidiyor sürekli takip ediyorum.Gerçi criticker a yeni başladım.

Aradım ama iki siteyide bulamadım.

Öncelikle

sinepil

Pilli networkün sinema blogu çok güzel olmuş.Çok yoğun bi arşiv birikiyor. Site yeni olduğundan günde 50ye yakın film giriliyor.Çok güzel filmler çıkıyor

diğer site ise

criticker
sinepil de gördüm bunuda.Kayıt oluyorsunuz.Filmlere puanlar ve yorumlar yapıoyrsunuz.
Daha sonra site TCI denilen bi uyumluluk endeksiyle size beğeniceğiniz filmleri sunuyr.

klavye bozuk olduğundan fazla ayrıntılı yazamadım sosori.
Üye
medal 1k
ID § 07 May 2008, 15:02    [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ]
Criticker ilgimi çekti hemen inceliyorum çok amtor ruhlu duruyor ama önerilere göre yorumlarımı yazarım.

Gnothi Seauton
prefabrikkaplumbaga.blogspot.com
Alan Yetkilisi
medal 1k medal 5k medal 10k

ID § 07 May 2008, 15:14    [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ]
Sinefil veya sinepil domainlerini alıp site kurma hayalim vardı zamanında,alamayıp peşini bırakmıştım bu işlerin sdfsd gerçi aldım yeni domain ama bu seferde yapmak istemiyorum smiling smiley

Sinepil bayağı iyiymiş ama favorilere ekledim.
  [ Y ]
[ Forum ] / [ Konu ]
=o=
[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ]
*Bu sayfadaki içerik, yazanların kiŞisel görüŞlerini belirtmektedir. KiŞiler, üye anlaŞmasında var olan Şartların bilincinde olmak yükümlülüğündedir. Üye anlaŞmasına göre, gönderilen her türlü içerik, içeriği göndermiŞ olarak görünen üye rumuz ismi ve üyenin kendisine aittir. Paticik.com ve yetkilileri, üyelerimizin göndermiŞ olduğu iŞ bu sayfada yazılı olarak bulunan içerik hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Yükümlülük altında olmasa dahi, var olan site içeriğinin bütünü veya bir kısmının site kurallarına uygunsuzluğu durumunda, iletiŞim sayfamızdan bize eriŞebilir, gereken düzenlemeleri yapmamızı sağlayabilirsiniz.
[ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Üye Ol ]
[ Warhammer Online Turkiye | Kullanici Albumu ]
Iletisim : info [at] paticik.com
Oyunlar Tavla Okey Bilgi Yarışması
Copyright 2001-2008 @ Paticik.Com | Another Paticik.com project
This forum is powered by Phorum